Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ATONE: Heart of the Elder Tree 27 Ocak 2023'te PS4, Switch ve PC'ye Geliyor

 
 
Yayıncı Untold Tales ve geliştirici Wildboy Studios, hikaye odaklı macera / bulmaca / ritim oyunu ATONE: Heart of the Elder Tree'yi 27 Ocak 2023'te PlayStation 4, Switch ve PC için Steam üzerinden yayınlayacaklarını duyurdu.
 
ATONE: Heart of the Elder Tree ilk olarak 19 Eylül 2019'da Apple Arcade için piyasaya sürüldü.

ATONE, etkileşimli hikaye anlatımı ve karmaşık bulmacaları olan ritim oyunu. Bu unsurları savaş sistemi ile harmanlayan ATONE İskandinav mitolojisinden ilham alıyor. Elle çizilmiş bir sanat stiline sahip yapımda babasının ölümünün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için Midgard'a yolculuk eden Estra adlı genç bir savaşçının rolünü üstleneceksiniz.

Tanrılar Midgard'ı terk etti. Bir zamanlar efsanevi canavarlar ve varlıklarla dolup taşan müreffeh bir ülke, şimdi içeriden çürüyor ve bilinmeyen güçler tarafından mahvoluyor.
  
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ATONE: Heart of the Elder Tree PC PS4 Switch
Dragon Ball Z: Kakarot için Bardock- Alone Against Fate DLC'si 13 Ocak 2023'te Geliyor Boks Oyunu Undisputed, Konsollar ve PC için Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız