Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Boks Oyunu Undisputed, Konsollar ve PC için Çıkıyor

 
 
Yayıncı PLAION ve gelitirici Steel City Interactive, boks oyunu Undisputed'ı yayınlayacağını duyurdu. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
Eşi görülmemiş bir dövüşçü kadrosuna sahip olan Undisputed, ilk günden itibaren Tyson Fury, Oleksandr Usyk, Deontay Wilder ve Katie Taylor da dahil olmak üzere 50'den fazla dövüşçüye sahip olacak. Ayrıca, Dünya Boks Konseyi, İngiliz Boks Kontrol Kurulu, Empire ve çok daha fazlası dahil olmak üzere, bokstaki tüm ağır siklet markalarıyla ortak olacak.
 
Steel City Interactive CEO'su Ash Habib bir basın açıklamasında, "Oyuncular ve boks hayranları olarak, Undisputed ile sevdiğimiz spora saygı duruşunda bulunuyoruz. Oyunculara boksu geri getirme tutkumuzu paylaşan PLAION ile ortak olmaktan çok memnunuz. Uzmanlıkları ve destekleri, Undisputed'ı boks oyunlarının kralı yapmaya odaklanmamızı sağlayacak" dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Boks spor Undisputed PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One PC
ATONE: Heart of the Elder Tree 27 Ocak 2023'te PS4, Switch ve PC'ye Geliyor Fairy Fencer F: Refrain Chord, 2023 Yılında Konsollar ve PC için Batıya Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız