Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Ball Z: Kakarot için Bardock- Alone Against Fate DLC'si 13 Ocak 2023'te Geliyor

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici CyberConnect2, Dragon Ball Z: Kakarot'un indirilebilir içeriği “-Bardock- Alone Against Fate ”in, 13 Ocak 2023'te çıkacağını duyurdu. 
 
"-Bardock- Alone Against Fate", Dragon Ball Z: Kakarot Season Pass 2 için planlanan üç indirilebilir hikaye içeriğinden ilki olacak.
 
Dragon Ball Z: Kakarot, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. 13 Ocak 2023'te PlayStation 5 ve Xbox Series konsolları için çıkış yapacak. Yeni nesil sürüm, gelişmiş grafiklere sahip olacak. Bunun yanı sıra 4K çözünürlükte ve 60 FPS'te çalışacak ve daha kısa yükleme sürelerini sunacak.
 
Dragon Ball evreni genişlemeye devam ediyor. DRAGON BALL hikâyesiyle ilgili cevapsız kalan sorular Dragon Ball Z: Kakarot ile cevap buluyor. Bu oyunda oyuncular daha önce hiç görülmemiş hikâye kesitlerine rastlıyor. Bunun yanı sıra ilgi çeken etkinlikler ve yan görevler yer alıyor. 
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dragon Ball Z: Kakarot Dragon Ball Bandai Namco Kakarot
The Last Spell, 2023'ün Başlarında PS5, PS4, Switch ve PC için Çıkıyor ATONE: Heart of the Elder Tree 27 Ocak 2023'te PS4, Switch ve PC'ye Geliyor

BSC Misafiri

14.12.2022 12:47:04

0
Kingdom Hearts Hud'una çok benzettim onun dışında bir şey diyemeyeceğim :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Ball Z: Kakarot
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız