Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last Spell, 2023'ün Başlarında PS5, PS4, Switch ve PC için Çıkıyor

 
 
Yayıncı The Arcade Crew ve geliştirici Ishtar Games, Roguelite strateji RPG'si The Last Spell'in erken erişimden ayrılacağını ve 2023'ün başlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
The Last Spell ilk olarak 3 Haziran 2021'de Steam üzerinden PC için erken erişim olarak yayınlandı.
 
Savaş, on yıllardır ülkenin her yerinde kasıp kavuruyordu. Her şeyi sona erdirmek için umutsuz bir hareketle, büyücüler Afet'i kışkırttı. Devasa saf büyü topları neredeyse her şeyi yok etti. Tuhaf mor bir sis her yere yayılmıştı. Sise girenlerin öldürüldüğünü, çıldırdığını ya da daha kötüsünü yaptığını söylüyorlar... Sadece birkaç Liman, bu lanet olası sisten geceleri çıkan kana susamış canavar ordularına karşı savaşmayı sürdürüyor. 
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Last Spell sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyunu roguelite
PQube, Dövüş Oyunu Pocket Bravery'i Konsollar ve PC için Yayınlayacağını Duyurdu Dragon Ball Z: Kakarot için Bardock- Alone Against Fate DLC'si 13 Ocak 2023'te Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Spell
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız