Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PQube, Dövüş Oyunu Pocket Bravery'i Konsollar ve PC için Yayınlayacağını Duyurdu

 
 
PQube, Statera Studio'nun geliştirdiği dövüş oyunu Pocket Bravery'i 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için yayınlayacağını duyurdu.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde
 
Pocket Bravery, karizmatik karakterler, canlı renkler ve 90'ların klasiklerine dayanan bir dövüş sistemine sahip orijinal bir dövüş oyunudur. Deneyimli oyuncuları cezbetmek için yapılmış, aynı zamanda yenilerini öğretecek özelliklere de sahip.

Ancak hiç şüpheniz olmasın, Pocket Bravery, orijinal karakterler, canlı renkler ve oyun üst düzey oyunculara odaklanılarak tasarlandığından sizi etkileyecek bir dövüş sistemi ile yeni ve benzersiz bir dövüş oyunu olarak yaratıldı. Buna rağmen, yeni başlayan oyunculara oyunda nasıl gelişeceklerini ve gelişeceklerini öğretecek özelliklere sahiptir.
 
Duyuru Fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pocket Braver dövüş aksiyon PQube
Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse için Karakterleri Tanıtan Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı The Last Spell, 2023'ün Başlarında PS5, PS4, Switch ve PC için Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız