Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı TARTARUS, Steam Greenlight'da

 
 
   ABYSS GAMEWORKS adlı bir ekip tarafından geliştirilen yerli yapım TARTARUS, Steam Greenlight'da onay almak için desteklerinizi bekliyor.
 
   Birincil şahıs bilim kurgu aksiyon türündeki TARTARUS; zengin ancak basit oynanış tarzı ile sürükleyici bir hikaye anlatımı, ileri seviye oyuncu etkileşimi, bir çok bulmaca öğelerini içerecek.
 
   Unreal Engine 4 motoru ile geliştirilen oyunun hikaye ve oynanışı geliştirici ekip tarafından şöyle tanımlandı:
 
"2230 yılında Maden Toplama ve Araştırma Gemisi TARTARUS (MRS TARTARUS 220478) güvenlik protokolünü hiçbir işaret vermeden Neptün yakınlarında aktifleştirir. Gemi mürettebatının tek şansı "köprü"ye ulaşıp tüm sistemleri sırayla yeniden başlatmak ve gemiyi Neptün'e düşmeden kurtarmaktır. Oyunumuzu geminin madencisi olan ve hiç bir mühendislik veya teknik eğitimi olmayan Cooper olarak oynuyoruz. Andrews ise bize gemimizi kurtarmak için yardım eden mühendis. Ancak bu görüldüğü kadar kolay değil...
 
TARTARUS birincil şahıs perspektifinden oynanan, aksiyon elementleri içeren, karanlık bir evrende geçen bilim kurgu türünde bir oyundur. Oyunda gemiyi(TARTARUS) hacklemek için "Terminalleri" kullanmamız gerekiyor. Terminal komutları oldukça karmaşık ve ayrıntılıdır ki doğru komutu doğru yerde gerçekten yazmanız gerekmektedir. Bu da oyuncuya gerçekten gemide olduğu hissini, gerçekten gemiyi hacklediği hissini mümkün olduğunca yaşatmaktadır. TARTARUS ikonik bilim kurgu filmlerindeki gibi retro tarza sahip bir görsel sunmaktadır. " 
 
   Oyunun Steam Greenlight sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. TARTARUS'un 2017'nin erken dönemlerinde PC ve Mac'e çıkması planlanıyor. 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
tartarus bağımsız bulmaca oyun türk yapımı uzay
Polygon: Marvel vs. Capcom 4, 2017'de Geliyor Zelda: Breath of the Wild, The Game Awards Etkinliğinde Gösterilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KASAP1910

5.12.2016 16:20:56

0
Kaliteli duruyor ama yeterli ilgiyi toplayabildi mi acaba steamde ? Umarım daha iyi yerlere gelirler. Artık yerli oyun konusunda bi atılım yapmamız lazım.

esmerbuyucu

3.12.2016 12:51:55

0
Güzel kardeşim oyunda tabii ki çıplak poster olabilir. Lakin teaser trailer da gösterilmesini gereksiz buldum. Mesela Mass Effect'in içeriğinde cinsel öğeler olmasına rağmen teaserlar da ön plana çıkartıldığını görmedim. Ama çıkartılsa bile o oyunda göze batmaz. Oynamadan oynayış, grafik, ses ve atmosfer hakkında pek bir şey söyleyemem. Sadece ön izlenim olarak değerlendirmemdi.

Guest-BB2CECC18

3.12.2016 05:43:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu Her şey güzeldi taki 0:23'te gördüğüm çıplak kız posterini görene kadar. Her yerde abazalığınızı göstermeseniz olmaz.
Bunu söyleyenin profil resmi Daha geçen oynadığım oyunda çıplak kadın dergisi gördüm herkes abaza bir sen değilsin zaten. Oyunun grafikleri güzel, sesler iyileştirilir ve bulmacaları güzel olursa güzel bir oyun olabilir. Oyunun temasını bilmeden yaratık çıksın abi kovalasın bizi demeyin.

esmerbuyucu

30.11.2016 00:29:26

+1
Her şey güzeldi taki 0:23'te gördüğüm çıplak kız posterini görene kadar. Her yerde abazalığınızı göstermeseniz olmaz.

BSC Misafiri

29.11.2016 19:23:31

0
şaka gibi

Boone

29.11.2016 17:20:30

+1
Çok başarılı görünüyor. Kesinlikle almayı düşünüyorum. Ülkemde böyle kaliteli görünen bir işe imza atılması gurur verici. Tabi fragmanlar, oyunun ismi ve yapımcı ismi neden ingilizce diye saçma bahaneler bulup eleştirerek korsan indiren insanlar da olacak tabi engelleyemeyiz. Türkiye burası ne yapsalar yaranamaz insanlar.

peters

29.11.2016 15:28:07

0
Yerli derken nerenin yerlisi bu?

Fmercury

29.11.2016 15:21:43

+1
Çok güzel haberler, desteğiz, başarılar dileriz!

Kennnn

29.11.2016 14:55:03

0
Gorsel olarak profesyonel görünen bir oyun umarım oynanış olarakta öyledir. Tebrik ederim iyi iş çıkarmışlar. Umarım oyun da canavar vs. gibi birşeylerde vardır. En azından arada kendini göstermesi dahi konsept olarak insanı diken üstünde tutacaktır.

LynxPR

29.11.2016 11:40:08

+2
Alien Isolation havası var tam.Çok başarılı görünüyor.Tebrik ederim.Umarım en kısa zamanda başarıya ulaşır ve tamamlanır.Bize de alıp doya doya oynamak düşer :)
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tartarus
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız