Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı

 
 
Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros tarafından yayınlanan Suicide Squad: Kill the Justice League için yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise yayıncı ekibin CEO'su David Zaslav, son kazanç açıklamasında oyunun tam bir hayal kırıklığı olduğunu aktarıyor.
 
Suicide Squad beklentiyi karşılayamadı
 
 
 
Suicide Squad: Kill the Justice League bildiğiniz üzere servis tabanlı bir yapıyı içeriyor ve oyuncular tarafından büyük oranda eleştiriliyor. Çıkışı ile beraber büyük ses getirmeyi hedefleyen ancak ne yazık ki beklentileri karşılamayan yapım, daha önce Batman: Arkham serisini geliştiren Rocksteady Studios tarafından bizlere sunuluyor. Dolayısıyla bu üçlemeyi yapan ekipten böyle bir oyunun bizlere sunulması gerçekten de üzücü.
 
Yine Warner Bros tarafından yayınlanan diğer bir açık dünya aksiyon rol yapma oyunu olan Hogwarts Legacy'den örnek verecek olursak, bu yapım Suicide Squad oyunundan daha fazla kazandırdığını söyleyebiliriz. Tek oyunculu bir yapıyı bünyesinde barındıran Harry Potter temalı Hogwarts Legacy, 2023 yılının başarılı bir örneği. Yani bir oyunun çok kazandırması için illa servis tabanlı olması gerekmiyor.
 
İlerleyen süreçte ekipler servis oyunlarına devam eder mi etmez mi, orası tartışılır. Ancak oyuncular bu tarz oyunlara oldukça ters bakıyor ve böyle bir oyunun tutulması bir hayli zor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

15.5.2024 00:10:57

0
Aslinda bunlar son 6 yildir yapmak istedigi sey cok basit cikardiklari tüm oyunlara bakin hepsi ayni kafada.Emek verilmemis anlamsiz bir dövüs sisteminin oldugu oyunlar yani oyuncu kafasindan bakmiyorlar ise bunlarin istedigi oyuncu türü iq'su hic birseyi sorgulamayan mendofon inegi gibi önüne ne konulursa kabullenen bir oyuncu nesli istiyorlar.Film sektörüde ayni tümü ile lgbt ve siyahi propagandasi yapilan anlamsiz bombos yaraticiligin olmadigi filmler.Bögle devam etsinler

Asd1234dsq

14.5.2024 11:01:07

0
Boyle bir oyunu nasil cikartirlar hala aklim almiyor. 1600 lira verdim şu oyuna.

BSC Misafiri

14.5.2024 10:55:52

0
Amip kadar hücren yok WB :) Güzelim Rocksteadyi ne hale getirdin.Kaliteli yeni batman oyunu yaptırmak varken.Niteliksiz saçma sapan bişey yaptırdın.Yazık...

BSC Misafiri

14.5.2024 10:55:37

0
Dayatmayla,siparişle oyun geliştirilmez.bunun geçmişte nice örneği var.karnesi en kötü firmada ''EA'' dir.Bir oyunun mekaniği oturmuşsa dokunmanın anlamı yok.dark soulsu kratosun zincirlerini savurarak önüne geleni biçsen seriyi öldürürsün.

Hudson51

14.5.2024 02:39:49

+1
Adamları madara ettin WB. Rocksteady'e tutup da online oyun yaptırmak nedir? Birde hayal kırıklığı diyor. Asıl siz hayal kırıklığısınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız