Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Polygon: Marvel vs. Capcom 4, 2017'de Geliyor

 
   Geçtiğimiz hafta başlayan Marvel vs. Capcom 4 söylentileri son yaşanan gelişme ile birlikte daha da güçlü bir hale geldi. Oyun basınının sayılı sitelerinden Polygon dün gece paylaştığı haberinde -birkaç kaynaktan doğrulattığı bilgiye göre- Marvel vs. Capcom 4'ün konsola geleceğini yazdı.
 
   Polygon haberinde ise tam olarak Marvel vs. Capcom 4'ün Sony'nin etkinliği PlayStation Experience 2016'da ilk kez ortaya çıkarılacağı ve tam duyurunun ise Capcom Cup 2016 Street Fighter V turnuvasında yapılacağını belirtti. Oyunun çıkış zamanı ise 2017 yılı olarak belirtildi. 
 
   Henüz Capcom'dan resmi bir açıklama gelmediğini de belirtelim. O yüzden kesin bir şey yok ancak söylentiler ve Polygon oyunun geleceğini işaret ediyor.
 
   PlayStation Experience 2016, 3-4 Aralık tarihlerinde Anaheim/California'da gerçekleşecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel vs. Capcom 4
Yurt Dışı Alışverişlerinde 75 Euro Gümrük Sınırı 150 Euro’ya Çıkıyor Türk Yapımı TARTARUS, Steam Greenlight'da
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

esmerbuyucu

30.11.2016 00:24:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: berk5 Tekken 7'nin bile PC'ye geldiği bir dünyada bu oyun rötarlı da olsa kesin PC'ye gelecektir. Eskiden bi Mortal Kombat 4'ümüz vardı PC'de. Şimdi bi dünya dövüş oyunu var, alayı da satışların dibine vurdu, çünkü PC oyuncuları dövüş oyunlarına anlamsız bir biçimde yıllarca aç bırakıldı ta ki PS3/Xbox360 dönemlerinin son demlerine kadar. Marvel vs Capcom da ayrı bir soluk, üçüncü oyunundan sonra daha iyi grafiklerle geleceğini düşünürsek baya heyecan verici bir haber.
PC dövüş oyunlarının işlek mekanı olmayı bırak uğrayacağı bir durak bile olmamıştır. Japon Arcade oyun üreticileri dövüş oyunları içerisinde birbirleriyle yarış içerisindeydiler. Fakat 1990'larda Arcade sektörünün Dünya çapında azalmasıyla dövüş oyunculuğu konsola kaydı. Zaten dövüş oyunlarının temelleri de konsol mimarili arcade makinelerde atılmıştı. Eskiden arcade makinelerde dönen yarış şimdi de konsol piyasasında döner oldu. O dönemlerde ise PC'ler başka tarz oyunlarla kendine yer edindi ve dövüş oyunları konusunda yer edinmek gibi bir kaygısı yoktu. Zaten 2 kişilik ve gamepadle(veya arcade stick) oynanması gereken oyunlar PC'ye her zaman uzak olmuştur. Yeni yeni birkaç oyun gelmeye başladı. Konsolda satış kaygısı yaşamadıkları için PC'ye getirme gibi bir dertlerinin olacağını sanmam. Soulcalibur serisi hiç yok mesela.

esmerbuyucu

29.11.2016 23:54:26

0
Capcom'u biliyoruz ama Sony bu sefer kesenin ağzını fazlaca açmış. SFV'te olduğu gibi yine PS4 exclusive.

Punisher155

29.11.2016 17:02:10

+1
Tekken 7'nin bile PC'ye geldiği bir dünyada bu oyun rötarlı da olsa kesin PC'ye gelecektir. Eskiden bi Mortal Kombat 4'ümüz vardı PC'de. Şimdi bi dünya dövüş oyunu var, alayı da satışların dibine vurdu, çünkü PC oyuncuları dövüş oyunlarına anlamsız bir biçimde yıllarca aç bırakıldı ta ki PS3/Xbox360 dönemlerinin son demlerine kadar. Marvel vs Capcom da ayrı bir soluk, üçüncü oyunundan sonra daha iyi grafiklerle geleceğini düşünürsek baya heyecan verici bir haber.

peters

29.11.2016 15:35:09

0
Bu oyunda kof,mk ve Tekken 7 gibi pc ye gelsin artık.

MonacoDoom

29.11.2016 15:29:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Genel olarak hiç bir dövüş oyununu oynayamam fakat aralarında en çok zorlandığım ve en az becerebildiğim seri Marvel vs Capcom serisi. PS1 zamanından beri alırım ve dediğim gibi dövüş oyunlarından anlamam o yüzden yanlış bir şey söylüyor olabilirim ama karakter başına en fazla hareket olan, bir sürü opsiyonunuz olan ve öğrenmesi en zor olan seri bu gibi geliyor. Dövüş oyunlarını yeteneksizliğim yüzünden sadece Single oynayan biri olarak umarım Injustice veya son çıkan Mortal Kombat oyunları gibi güzel ve uzun bir Single hikayesi olur, en azından 3. oyundaki gibi her sonda video yerine iki dakika da yapıp oyunu koymuşlar gibi gözüken resimler çıkmasın.
Ben hala MAME'de oynuyorum Marvel VS Capcom'u, 2 tane özel yetenek harici çözemedim adamlar harbi zor yapmışlar yetenekleri.

2K

29.11.2016 12:50:48

0
Genel olarak hiç bir dövüş oyununu oynayamam fakat aralarında en çok zorlandığım ve en az becerebildiğim seri Marvel vs Capcom serisi. PS1 zamanından beri alırım ve dediğim gibi dövüş oyunlarından anlamam o yüzden yanlış bir şey söylüyor olabilirim ama karakter başına en fazla hareket olan, bir sürü opsiyonunuz olan ve öğrenmesi en zor olan seri bu gibi geliyor. Dövüş oyunlarını yeteneksizliğim yüzünden sadece Single oynayan biri olarak umarım Injustice veya son çıkan Mortal Kombat oyunları gibi güzel ve uzun bir Single hikayesi olur, en azından 3. oyundaki gibi her sonda video yerine iki dakika da yapıp oyunu koymuşlar gibi gözüken resimler çıkmasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız