Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı

 
 
Önemli oyun serileri ile beraber ön plana çıkan Square Enix, yeni planlama stratejisi ile birçok projeyi iptal ettiğini açıkladı. Daha önce duyurulmayan bu projeler hakkında şu anda ne yazık ki fikir sahibi değiliz. Ancak bu projelerin bir dönem rafa kaldırılacağı aktarılmıştı.
 
Square Enix kaliteli oyunlara yöneliyor
 
 
 
Mart ayının sonlarında yapılan yeni bir toplantıda oyunların kalitesini arttırmak için geliştirme sürecini elden geçirecek bir düzenleme yapılacağını aktaran Square Enix, bu kapsamda bazı projelerden vazgeçmek durumunda kaldı. Yeni rapor içerisinde aynı zamanda kar oranının önceki yıla göre %70 oranında düştüğü bildiriliyor.
 
Raporlara göre bu kayıplar, geliştirme sürecinin uzunluğu ve kalitesiz yapımlardan kaynaklanıyor. Bu da esasen oyunların iptalleri anlamına geliyor. Şirket artık projelerin orta vadeli bir geliştirme sürecine dayanması ve kaliteli yapımların sunulması gerektiğine inanıyor. Belirlediği stratejik sisteme uymayan projeler ise iptal ediliyor.
 
İlerleyen süreçte Square Enix, daha kaliteli oyunlar sunmayı ve daha fazla oyuncuyu mutlu etmeyi hedefliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.5.2024 10:56:21

0
Final Fantasy oyunları eskiden de Playstation özel gelirdi ama iyi satardı. Yeni FF oyunları ne eski fan kitlesine ne de günümüz oyuncu kitlesine yaranamadı. Bence sıkıntı bundan kaynaklı. Güvenebileceği başka amiral gemisi markaları da yok.

Hudson51

14.5.2024 02:41:19

0
Birden işten çıkarmalar, iki de bu adı sanı olmayan oyunların iptali. Her zaman üzücü olmuştur. Square ise son yıllarda ki saçma sapan hamlelerinin cezasını çekiyor. Eğer FF serisi olmasaydı çoktan cavlağı çekmişti.

BSC Misafiri

13.5.2024 20:24:00

0
Exc olmasa bile uçmayacaktı satışları ama satardı yine.Dogma 2 o kadar konuşuldu halen 2-3 M arasında yani.Beyinsiz FPS yapılmayınca milyonlar satmıyor.Firmalar oyuncuları çok ciddiye alıyor yapacaksın beyinsiz çiyu çiyu COD gibi her sene spamlayacaksın.Fifa ve COD parayı götürsün her sene.Diğer firmalar ne mekanik koysak ne yapsak diye düşünsün diğer tarafta ve satmasın.Böyle embesil oyuncu topluluğu ne ara doluştu bu kadar anlam veremiyorum.Komple değiştirilebilse keşke topluluk.

BSC Misafiri

13.5.2024 17:25:03

0
Oyunlarını ilk günden PC'ye çıkarmadığın müddetçe kârlılığın daha çok düşeceği bariz. Şirket zararını Sony sübvanse ediyor herhalde yoksa bu neyin inadıdır anlamak zor. Japon'sun sen büyük düşün bak Capcom'a adamlar bütün platformlarda paraya para demiyor yetmiyor App store ve VR'a bile oyunu çıkarıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız