Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu

 
 
Baldur's Gate III geliştiricisi Larian Studios imkanlarını geliştirmek için yeni bir stüdyo kurdu. Varşova, Polonya'da kurulan bu yeni stüdyo, Quebec, Dublin, Guildford, Barselona, Ghent ve Kuala Lumpur dışındaki yedinci ekip olarak karşımıza çıkıyor.
 
Stüdyo genişlemeye devam ediyor 
 
 
 
Larian Studios Varşova stüdyo başkanı Ula Jach, kurulan yeni stüdyo hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Varşova'da kalıcı bir stüdyo açma kararını, Polonya'nın oyunlara canlı bir bakış açısı sunduğundan dolayı aldık. Burada işbirliği içerisinde çalışacak ve aynı zamanda yenilikçi bir bakış açısı ile oyun sektörüne yön vermeyi hedefleyeceğiz. Özellikle Polonya tarafında rol yapma deneyimlerini göz önüne alırsak güçlü bir merkez konuma geçebileceğimizi öngörüyoruz."
 
Larian Studios CEO'su Swen Vincke ise şunları ekledi: "Geçtiğimiz yıl oyun endüstrisinde elde ettiğimiz başarılar, bizleri yenilikçi bir ortam oluşturmaya doğru itti. Artık daha fazla yeteneğimiz ve bizim gibi düşünen çok sayıda geliştiricimiz bulunuyor. Üstelik birçoğu rol yapma projeleri üzerinde çalışmak istiyor."
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firmalar oyunlar 2024
Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor MultiVersus Evrenine Jason Voorhees ve Agent Smith Katılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız