Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar, GTA+ Abonelik Hizmetine İki Oyunun Daha Geleceğini Açıkladı

 
 
Rockstar Games tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti GTA+ kütüphanesine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Açıklanan detaylara göre iki klasik oyun daha onaylanıyor ve kullanıcıların beğenisine sunuluyor.
 
GTA+ hizmeti konsollarda yer alıyor
 
 
 
Aylık 6 dolarlık fiyat etiketiyle ülkemizde ise 72 Türk Lirası ile karşımıza çıkan GTA+, kullanıcılara Rockstar oyunlarından oluşan bir oyun kütüphanesini sunuyor. Aynı zamanda GTA Online oyuncuları ekstra paralara, araçlara, içeriklere ve özel etkinliklere erişebiliyor.
 
Rockstar ekibi Salı günü yaptığı açıklamada LA Noire ve Bully'nin bu yılın sonlarında abonelerin kullanımına sunulacağını aktarıyor. Ayrıca Nisan ayından Ağustos ayına kadar ise tüm GTA+ üyelerinin her ay 1.000.000 GTA$ bonusuna sahip olacağını belirtiyor.
 
Bildiğiniz üzere Red Dead Redemption ve Undead Nightmare genişletmesiyle birlikte geçtiğimiz hafta GTA+ hizmetine eklendi. Diğer taraftan Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition (Xbox ve PlayStation), GTA: Liberty City Stories (iOS ve Android) ve GTA: Chinatown Wars (iOS ve Android) oyunları da kullanıcılara sunuldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle GTA+
Sony'nin Yeni Bir PlayStation Etkinliği Düzenleyeceği Bildirildi KoTOR Remake'in Aktif Geliştirilme Aşamasında Olduğu Bildirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JaReD22

4.4.2024 00:21:01

+1
Valla ortada çok büyük hype var ama ne kadar iyi bir oyun çıksa da o beklentileri kesinlikle karşılamayacak Ben hayatta bir defa hype yaptım sütten ağzım yandı şimdi yoğurdu üfleyerek yiyorum :) Bknz cyberpunk 2077 Dan houser leslie benzies olmadan yaptıkları ilk oyun olacak ve bunlar kilit isimlerdi büyük rol oynuyorlardı

yaratıc1KLAVYE

3.4.2024 21:20:28

0
Gta 6 sonları olacak.

JaReD22

3.4.2024 20:27:56

0
Zottirik işlerle uğraşma rockstar gta 6ya yoğunlaş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız