Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'nin Yeni Bir PlayStation Etkinliği Düzenleyeceği Bildirildi

 
 
Sony'nin önümüzdeki ay yeni bir PlayStation canlı yayın etkinliği düzenleyeceği bildiriliyor. Giant Bomb'dan Jeff Grubb tarafından bildirilene göre Mayıs ayında yeni bir etkinlik geliyor ve kaynaklardan elde edilen bilgiler bunu gösteriyor.
 
Silent Hill 2 remake çıkış tarihi etkinlikte açıklanabilir
 
 
 
Konami tarafından oyunculara sunulacak Silent Hill 2 yeniden yapımının ESRB tarafından listelendiği haberinin ardından Grubb, oyunun çıkış tarihinin açıklanabileceği bir PlayStation etkinliğinin olacağını aktarıyor. Bu kapsamda şunları söylüyor: “Gelecek ay yani Mayıs ayında yeni bir PlayStation etkinliğinin düzenleneceğini duydum. Silent Hill 2 remake projesinin de çıkış tarihi bu etkinlikte açıklanabilir.
 
Bildiğiniz üzere bir önceki PlayStation etkinliği 2023 yılının Mayıs ayında gerçekleştirildi. Bu etkinlik 1 saatten fazla sürdü ve 30'dan fazla oyunun yanı sıra aynı zamanda PlayStation portal tanıtımına da yer verildi. Yeni oyun duyuruları arasında Helldivers 2, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Marathon yer alıyordu. Foamstars, Fairgame$ ve Concord da yer aldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun geliştirme stüdyo firma sony
Tales of Kenzera: Zau İlk Gün PlayStation Plus'a Geliyor Rockstar, GTA+ Abonelik Hizmetine İki Oyunun Daha Geleceğini Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız