Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Microids ve geliştiriciliğini Ocellus Services ekibinin üstlendiği macera platform oyunu The Smurfs: Dreams resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre yapım 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülecek ve aynı zamanda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store) için yayınlanacak.
 
Eğlenceli platform macerası geliyor 
 
 
 
Şirinler köyüne adım atabileceğiniz ve 3 boyutlu platform macerası ile beraber Şirinler dünyasına giriş yapabileceğiniz yapımda büyüleyici diyarlarda gezebiliyor ve ezeli düşmanınız Gargamel ile karşılaşabiliyorsunuz. Yapım içerisinde eğlenceli platform zorlukları bulunuyor ve her bölgenin renkli bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz.
 
Farklı farklı Şirinleri kontrol edebileceğiniz yapımda yeni bölgelere doğru adım atabiliyor, her bölge içerisinde farklı zorlukların olduğundan bahsedebiliyor ve zorlukların üstesinden gelmek için Şirinlerin yeteneklerinden faydalanabiliyorsunuz. Aynı zamanda oyunun duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Aşağıdan fragmanı bir göz atabilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı

aykut291

30.4.2024 09:34:08

0
Güzel görünüyor.Şöyle oyunlarada ihtiyaç var aldım listeye.Platform Oyunlarını çok seviyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız