Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği Assassin's Creed Shadows için yeni detaylar ortaya çıktı. Eski adıyla Assassin's Creed RED (kod adı) olarak bilinen Shadows için yeni sinematik fragman 15 Mayıs tarihinde Türkiye saati ile 19.00'da sunulacak. Fragman YouTube platformu üzerinden paylaşılacak.
 
Feodal Japonya'da geçeceği belirtiliyor 
 
 
 
Assassin's Creed Shadows ilk olarak Eylül 2022 tarihinde duyuruldu ve Feodal Japonya'da geçeceği aktarıldı. Oyunun henüz hangi platformlara çıkış yapacağı ve ne zaman çıkacağı açıklanmamış durumda. Ancak Ubisoft mağazasında yer alan detaylara (HTML verileri) bakacak olursak oyunun PC, PS5, PS4 ve Xbox Series X|S platformlarında piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz.
 
Resmi web sitesinde yer alan platform bilgilerinin henüz doğrulanmadığını belirtelim. Dolayısıyla bunun bir hata olabileceğini de göz önünde bulundurmakta fayda var. Öte yandan Assassin's Creed Shadows'un 15 Mayıs tarihindeki ilk sinematik fragmanı için Twitter platformunda yeni bir gönderi paylaşıldı. Bu paylaşımı aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Assassin’s Creed Shadows
MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.5.2024 00:15:46

0
110 milyon sattığı için ps4 burada müstesna diyebiliriz.

BSC Misafiri

14.5.2024 21:50:51

0
aslında ps4e çıkmaması lazım değil mi xbox oneye çıkmıyorsa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız