Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu

 
 
Bandai Namco tarafından biz oyun severlere sunulan dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni karakterler gelmeye devam ediyor. Oyunda yer alan ve halihazırda mevcut dövüşçülerin haricinde ek paketlerle beraber oyunculara yeni bir deneyim sunulmak isteniyor.
 
Lidia Sobieska bu yaz geliyor
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Tekken 8'in ikinci ek paket karakteri Lidia Sobieska olarak karşımıza çıkıyor. Bildiğiniz üzere ilk olarak Eddy karakteri oyunculara sunuldu ve bu karakter 5.49 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor.
 
Lidia Sobieska açıklanan detaylara göre 1. sezonun bir parçası olacak ve bu yaz oyuna dahil edilecek. İlk sezonun bir parçası olarak ayrıca ilkbaharda dengeleme değişiklikleri, yeni arena Seaside Resort ve fotoğraf modu oyunculara sunulacak. Aynı zamanda sonbahar aylarında hikayenin yeni bir bölümü, çevrimiçi alıştırma ve Ghost vs. Ghost modu eklenecek. Bu içerikler tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacak.
 
Tekken 8 şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için mevcut.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti

mehmetalpertr

29.4.2024 17:16:37

0
SF6 ya da Akuma geliyormuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız