Rockstar, GTA+ Abonelik Hizmetine İki Oyunun Daha Geleceğini Açıkladı

Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti GTA+ kütüphanesine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Açıklanan detaylara göre iki klasik oyun daha onaylanıyor ve kullanıcıların beğenisine sunuluyor.
 
GTA+ hizmeti konsollarda yer alıyor
 
 
 
Aylık 6 dolarlık fiyat etiketiyle ülkemizde ise 72 Türk Lirası ile karşımıza çıkan GTA+, kullanıcılara Rockstar oyunlarından oluşan bir oyun kütüphanesini sunuyor. Aynı zamanda GTA Online oyuncuları ekstra paralara, araçlara, içeriklere ve özel etkinliklere erişebiliyor.
 
Rockstar ekibi Salı günü yaptığı açıklamada LA Noire ve Bully'nin bu yılın sonlarında abonelerin kullanımına sunulacağını aktarıyor. Ayrıca Nisan ayından Ağustos ayına kadar ise tüm GTA+ üyelerinin her ay 1.000.000 GTA$ bonusuna sahip olacağını belirtiyor.
 
Bildiğiniz üzere Red Dead Redemption ve Undead Nightmare genişletmesiyle birlikte geçtiğimiz hafta GTA+ hizmetine eklendi. Diğer taraftan Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition (Xbox ve PlayStation), GTA: Liberty City Stories (iOS ve Android) ve GTA: Chinatown Wars (iOS ve Android) oyunları da kullanıcılara sunuldu.