Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KoTOR Remake'in Aktif Geliştirilme Aşamasında Olduğu Bildirildi

 
 
Star Wars: Knights of the Old Republic’un yeniden yapım projesi bildiğiniz üzere uzun süredir geliştiriliyor ve sorunlu bir geliştirme sürecine sahip. Kısa adıyla KotoR Remake olarak karşımıza çıkan bu projeden şimdi ise yeni detaylar ortaya çıktı ve aktif olarak geliştirildiği belirtildi.
 
KoTOR Remake projesi sorunlu bir geçmişse sahip 
 
 
 
IGN ile yapılan bir röportajda Matthew Karch’a "Saber stüdyosunun geçen ay Embracer Group'tan ayrılmasının ardından hala oyun üzerinde çalışılıp çalışılmadığı" soruldu. Karch ise şu cevabı verdi: “Bu soruya yanıtımız belli ve basında da birçok kez yer aldı. Şu anda proje aktif olarak geliştirilme aşamasında bulunuyor ve herhangi bir sorun yer almıyor.
 
Karch her ne kadar KotoR Remake projesinin aktif ve sorunsuz olarak geliştirildiğini belirtse de bir süredir oyunun gelişimi ile ilgili büyük problemler mevcuttu. Özellikler son birkaç yıl içerisinde ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak Aspyr ekibinin projeyi bıraktığına dair birçok rapor yayınlandı.
 
Geliştirici Aspyr (Saber'ın yan kuruluşu) ile yapım ortakları Lucasfilm Games ve Sony Interactive Entertainment arasındaki bir işbirliği olarak karşımıza çıkan yeniden yapım projesi, Eylül 2021'deki bir PlayStation Showcase etkinliği sırasında PS5 konsoluna özel olarak duyuruldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Rockstar, GTA+ Abonelik Hizmetine İki Oyunun Daha Geleceğini Açıkladı Palworld Oyuncuların Yüzde 97'sini Kaybetti!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız