Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon’s Dogma II Satışları Güncellendi: İşte Yeni Sayı

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma II'nin yeni satış sayıları açıklandı. Detaylara göre oyun 2.5 milyon satış sayısını aşmış durumda. Diğer taraftan Dragon's Dogma serisinin toplam satışlarına bakacak olursak 10 milyon adede ulaştığını söyleyebiliriz.
 
Dragon’s Dogma 2 satmaya devam ediyor 
 
 
 
Dragon's Dogma II, 22 Mart tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Oyunda üst düzeye grafikler, animasyon tarzı, dövüş sistemi ve daha fazlası yer alıyor. Açık bir dünyada büyük bir maceraya atıldığımız bu yapımda hızlı seyahat sistemi arka planda kalıyor ve bu dünyayı koşarak veya diğer araçlarla seyahat ederek keşfetmeye hazırlanıyorsunuz.
 
Serinin ilk oyunu 2012 yılında piyasaya sürüldü ve o günden bu yana seri 10 milyondan fazla sattı. Oyuncular tarafından sevilen yapıyı içeren bu oyunlar hala çok oynanmaya ve satmaya devam ediyor.
 
Öte yandan oyun çıkışı ile beraber eleştirileri de beraberinde getirdi. Çünkü oyunda 21 farklı ek paketin bulunması hayranları bir hayli hayal kırıklığına uğrattı. Diğer taraftan Cyberpunk ve The Witcher geliştiricisi CD Projekt, tek oyunculu oyunlarda mikro ödeme sisteminin oldukça gereksiz olduğunu vurguladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera
CD Projekt: Tek Oyunculu Oyunlarda Mikro Ödeme Sistemi Gereksiz Yu-Gi-Oh! Master Duel İndirmeleri 60 Milyona Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız