Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon’s Dogma 2 İçin HD Doku Paketi Yayınlandı

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni bir doku paketi yayınlandı. Önceden yayınlanan paketlerin aksine bu sürüm içerisinde tüm ortamları elden geçiren bir yapı yer alıyor. Dolayısıyla daha iyi ortamlara sahip olmak isterseniz bu moda bir göz atmanızda fayda var.
 
Mod paketi 1313 yapıyı elden geçiriyor 
 
 
 
Detaylara girecek olursak mod geliştiricisi 'Nvidiaforever2' tarafından bizlere sunulan bu paket 2.2 GB'lık bir boyuta sahip. Biraz daha keskin ortamlar istiyorsanız bu modu kurabilirsiniz. Mod geliştiricisinin belirttiğine göre oyunda yer alan 1313 dosya elden geçiriliyor ve orijinalde bulunan varlıkların iki kat daha iyileştirilmiş versiyonlarıyla karşılaşabiliyoruz. Aynı zamanda yapay zeka araçlarının kullanıldığı bu doku paketiyle orijinal yapının korunduğunu aktarabiliyoruz.
 
Mod geliştiricisi paketle beraber gelen değişiklikleri sergilemek için herhangi bir ekran görüntüsünü yazık ki paylaşmadı. Diğer taraftan modu kurduktan sonra elbette sisteminize (Vram) daha fazla yük bindirileceğini de unutmayın. Mod dikkatinizi çektiyse buradan bağlantıya tıklayabilir ve detayları bir göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo aksiyon macera
Yu-Gi-Oh! Master Duel İndirmeleri 60 Milyona Ulaştı Ubisoft İşten Çıkarmalara Devam Ediyor: 45 Kişi Daha Ayrıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız