Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt: Tek Oyunculu Oyunlarda Mikro Ödeme Sistemi Gereksiz

 
 
Cyberpunk 2077 ve The Witcher stüdyosu CD Projekt yeni açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda tek oyunculu oyunlara ilişkin çeşitli görüşler paylaşıldı ve mikro ödeme sistemlerinin oldukça gereksiz olduğu vurgulandı.
 
Dragon's Dogma 2 bu durumdan dolayı bir hayli eleştirildi
 
 
 
CD Projekt'in CFO'su Nielubowicz yaptığı açıklamalarla oyun içi ödemelere değindi. Örnek olarak, yakın zamanda Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 gösterildi.
 
Bildiğiniz üzere oyun çıkışıyla 21 ayrı DLC paketi ile birlikte sunuldu ve oyunda hızlı seyahat etmek veya karakterleri düzenlemek için bu ek paketlere sahip olmamız gerekti. Ancak ek paket içerisinde yer alan bazı unsurların oyun içerisinde bulunduğunu aktarabiliyoruz.
 
Nielubowicz'in açıklamaları bunlarla sınırlı kalmadı ve ek olarak şunları söyledi: “Tek oyunculu oyunlarda mikro ödeme sistemlerine gerek duymuyoruz ancak gelecekte çok oyunculu projelerde bu çözümü kullanabileceğimizi de aktarabiliyoruz.”
 
Bildiğiniz üzere Capcom bu ayın başlarında mikro ödeme sistemi ile eleştirildiğinden dolayı oyunculardan özür diledi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
PlayStation’da Yeni Dönem Başladı: Geçici CEO Göreve Başladı Dragon’s Dogma II Satışları Güncellendi: İşte Yeni Sayı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.4.2024 11:37:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri sadece 2 oyunları var biri abartılan witcher serisi biriside o kadar buga sorunlara rağmen öve öve bitirilmeyen cyberpunk.
git valorantını oyna sizlere göre değil bu oyunlar

Ziromen

3.4.2024 00:27:25

+1
Ben bunların yerinde olsam fazla konuşmam bu saatten sonra

BSC Misafiri

2.4.2024 19:26:04

0
sadece 2 oyunları var biri abartılan witcher serisi biriside o kadar buga sorunlara rağmen öve öve bitirilmeyen cyberpunk.

Grafitty-G

2.4.2024 19:08:56

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu Cyberpunk bozuk çıktı muhabbeti de feci sıktı. Ben PC de her açık dünyada olabilecek buglar dışında PC de çatır çatır çatır oynadım ilk gün. Sizin konsollarınız milattan önce kalan makinelerse yapacak bişey yok.
Aynen aslan parçası sen kendi pc'nde oynadın diye oyunda hiçbir sıkıntı yok gerisini boşver, milattan önce kalan konsollara çıkarırken oyun bozuk değil sapasağlam demişlerdi ama sen onuda boşver, hatta madem kaldırmıyor niye milattan önce kalan konsollara oyunu çıkarıyorsunuz diye sorma onuda boşver. Sen sadece milletin şirketini yala başka birşey yapma kardeşim.

BSC Misafiri

2.4.2024 11:33:32

0
Şu Cyberpunk bozuk çıktı muhabbeti de feci sıktı. Ben PC de her açık dünyada olabilecek buglar dışında PC de çatır çatır çatır oynadım ilk gün. Sizin konsollarınız milattan önce kalan makinelerse yapacak bişey yok.

BSC Misafiri

2.4.2024 01:09:27

+1
Witcher 3 gibi bir şaheseri yapanda yapıyor.

BSC Misafiri

2.4.2024 01:09:23

0
ADAMLAR POLİTİKAYI İYİ BECERİYOR

BSC Misafiri

1.4.2024 22:59:23

+1
Oyunu gold sürüme ulaştırdık diyip (oyun bitti piyasaya sürebilir tamamlandı demek)ertelemek de gereksiz ama onu da yapan yapıyor

Grafitty-G

1.4.2024 22:33:33

+3
Bozuk oyunu hiçbir sıkıntısı yok diye yalan söyleyerek çıkarmakta gereksiz ama yapan yapıyor işte.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız