EVE Online Free to Play Oldu Bandai Namco, Mart 2017'de Tekken Revolution'ı Desteklemeyi Durduracak

Mass Effect: Andromeda’dan Yeni Normand'den İlk Bilgiler

22.11.2016 13:27 - Kaan Bolat

Mass Effect: Andromeda

 
   Mass Effect oynayanlar bilir aslında. Oyunun yüzde 30'luk kısmı gemimizde geçer. Geminin amacı ise başka sistemlere yolculuk etmek ve elbette yeni gezegenleri keşfetmek. Ancak tek amaç yolculuk değil elbette. Gemi içerisinde yer alan NPC’ler ile iletişime girer, bazen Garrus’un yanına gider dertleşirsin, bazen Liara ile romantik dakikalar geçirirsin (Evet tüm seri boyunca Liara’ya aşıktım :) ).
 
   İlk üçlemedeki Normandy isimli uzay gemimiz elbette oyunun ana merkezindeydi ama şöyle bir durum var ki bütün katlarda bekleme süreleri olur ve oyunun sonlarına yaklaştıkça yeter yahu demek isterdiniz. Peki, Mass Effect: Andromeda'da Normandy nasıl olacak dersiniz? İlk bilgiler Game Informer tarafından ortaya çıkarıldı.
 
   İlk olarak Normandy’nin içerisinde dolaşırken oyunda yükleme ekranı ile karşılaşmayacağımız açıklandı. Bu da artık daha rahat bir şekilde oyundaki karakterler ile iletişime girmemizi sağlayacak.
 
 
 
   Diğer bir yenilik olarak Normandy ‘nin yeni pilotunun Salarian ırkından olacağı açıklandı. Salarian ırkı oyun boyunca üstün zekaları ile ve teknolojinin bel kemiğindeki ırk olarak karşımıza çıkmıştı aslında. Ayrıca geminin sistemleri ve gezegenleri gösteren bölümünün de baştan aşağıya yeniden tasarlandığı belirtilmiş.
 
   Mass Effect: Andromeda, 21 Mart 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC çıkışını gerçekleştirecek.

Tweet
Mass Effect Commander Shepard Mass Effect 4 BioWare EA PC PS4 Xbox One Andromeda
EVE Online Free to Play Oldu Paylaş Bandai Namco, Mart 2017'de Tekken Revolution'ı Desteklemeyi Durduracak
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Angel of the Lord - 23.11.2016 17:00:11 0
Bir yorumum daha silinmiş. İşimi gücümü bıraktım sizinle uğraşacağım. Açıklama yapana kadar böyle. Bakalım hangimiz pes edecek?

İmla hatanız var düzeltin dedim. Şu işe bak. Düzeltiniz eyvallah da her uyarı mesajını silmekteki amaç ne? İşsizliğimi burada böyle belli edeceğim hadi bakalım.
BSC Misafiri - 22.11.2016 18:52:28 0
Geminin adı NORMANDY değil HYPERION
Hoid - 22.11.2016 15:15:56 +2
Asansöre binince galiba yükleme ekranı geliyordu , oyundan soğuyordunuz .
2K - 22.11.2016 13:58:28 +3
Normandy'in içerisinde yükleme ekranı olmaması çok ufak gibi gözüken ama çok önemli bir yenilik. Özellikle benim gibi her görev sonrası ekipinizdeki herkes ile konuşuyorsanız bir süre sonra işkenceye dönüyordu. Ben Mass Effect 3 ile bu durumu çözecek sanıyorlardım onun yerine daha da kötü yapmışlardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Mass Effect: Andromeda
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.