League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor!

League of Legends 2024 Kış Mevsimi Şampiyonu Papara SuperMassive Oldu!

07.04.2024 15:16 - Hamit Can Sayılgan

 
       League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü gerçekleşti. Büyük final 5 maçlık seri formatında Papara SuperMassive ile Beşiktaş Esports arasında oynandı. Karşılaşmanın sonucunda Papara SuperMassive, Beşiktaş Esports'u 3-2 mağlup etmeyi başardı ve Kış Mevsimi şampiyonu oldu!  
 
     Büyük final serisinde Beşiktaş Esports rakibi Papara SuperMassive karşısında 2-0 üstlük sağladı. Herkesin son maç olarak nitelendirdiği 3. karşılaşmaya geçildiğinde ise Papara SuperMassive tüm gücünü ortaya koydu ve müthiş bir oyuna geri dönüş gerçekleştirdi. Akabinde Papara SuperMassive oynadığı 3 karşılaşmayı da galibiyetle sonlandırmayı başardı. Böylelikle Papara SuperMassive, League of Legends 2024 Kış Mevsimi şampiyonu oldu. 
 
     Papara SuperMassive, Beşiktaş Esports ve Boostgate Esports, EMEA Masters turnuvasında ülkemizi temsil edecek. Avrupa'nın başarılı takımlarının yer aldığı EMEA Masters turnuvası 15 Nisan Pazartesi günü başlayacak.

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! Paylaş League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.