Warcraft Filminden Yeni Fragman Smite Konsollarda 60 FPS Oluyor!

Mass Effect: Andromeda'da Koloni Kuruyoruz

30.03.2016 12:35 - Gökhan Yılmaz

 
     EA'in pazarlama için hazırlamış olduğu bir ankette Mass Effect: Andromeda ile ilgili bilgiler ortaya çıktı. Oyunun alınabilirliğini ve kullanıcının nabzını yoklayan bu ankette Andromeda hakkında genel bilgiler veriliyor ve bunlar bizim için yeni!
 
     Mass Effect: Andromeda, isminden de anlaşılacağı üzere bizim Samanyolu galaksimizden uzakta Andromeda galaksisinde geçiyor ve yeni bir yaşam alanı arayan uzaylıların rolünü üstleniyoruz. Andromeda'da yer arayan canlılar olarak oraya yabancı olduğumuz için bir nevi işgal ediyoruz fakat oradakiler de bizi durdurmak için ellerinden (Ya da dokungaçlarından?!) gelen herşeyi yapıyorlar.
 
     Mass Effect'in klasik ilerleyişi ve kişiselleştirmeleri ile birlikte ufak bir askeri ekibi yöneteceğiz ve sahip olduğumuz özgürlük ile açık uzayı keşfe çıkacağız. Bu görev insanlığın bir sonraki hikayesi olacak ve vereceğimiz kararlar Andromeda'da hayatta kalıp kalamayacağımızı belirleyecek. 
 
     Ankette bir de olası bir gelecek senaryosu da paylaşılmış Andromeda için: "Büyük bir savaş süregelmekte ve sizi bekliyor. Gezegenleriyle, ırklarıyla ve yaratıklarıyla tamamen bilinmedik bir savaş. Silahlarınızı çekin ve hazırlanın çünkü bu tahminlerinizden daha büyük bir savaş olacak. Bu efsanevi savaşı kendi hayatlarınız için değil, tüm insanlık için atlatmalısınız ki böylece yeni evimiz diyebileceğimiz bir yer olsun."
 

Tweet
Mass Effect Commander Shepard Mass Effect 4 BioWare EA PC PS4 Xbox One Andromeda
Warcraft Filminden Yeni Fragman Paylaş Smite Konsollarda 60 FPS Oluyor!
YORUMLAR 7
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
VitalyScherbo - 5.4.2016 15:24:09 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: _RevO_

alıntı:

Orijinalden alıntı: VitalyScherbo

"Mass Effect'in klasik ilerleyişi ve kişiselleştirmeleri ile birlikte ufak bir askeri ekibi yöneteceğiz." Anlaşılan Inquisition'daki gibi bir konseyimiz olacak, onlara da operasyonlar yaptıracağız. Bence çok güzel bir oyun olacak. 2017'ye ertelenmesi kötü oldu.

Nesi guzel ? Bu mudur Mass Effect ? Yani uretecek birsey bulamadilar da Dragon Age'i uzaya uyarlamaya karar vermisler.

Once vaultlar olacak, eski uygarliklar vs. vs.: Borderlands
Konsey olayi, gemin olacakmis, gezecekmissin falan: Dragon Age

Baktilar Fallout tuttu, simdi de koloni olayina girmisler.

Preston'u goruruz artik:"A colony needs your help" dalgasindan mesajlarini.

Bu adamlar oyun falan yapmiyor, ondan 2017'ye sarkti. Cikan oyunlari bekliyorlar, duruma gore oyuna birsey ekliyorlar. Onceki yazarlarin da ayrilip projesi bassiz birakmasina sasirmamak lazim.

Quantum Break cikinca, zamani geri alma ozelligi, Uncharted 4'den sonra da tirmanma ziplama mekanikleri falan gelirse sasirmayin.

Hayir Minecraft falan ekleyecekler ondan korkuyorum.

Mass Effect bu değil, evet. Mass Effect 2 ve 3 de Mass Effect değildi. Ama hepsi güzel oyunlardı. Seriyi yapan firma istediği yöne çekmekte de özgürdür. Sen sevmezsin oynamazsın, ben severim oynarım. Şu 'serinin köklerine bağlı kalmadılar, seriyi çöp ettiler' argümanını bırakın artık. Güzelse oyna, değilse oynama. Bu kadar basit.
Fingolfin. - 31.3.2016 14:50:21 0
İnşaa etmek üzerine ilerlemezsek de oluyordur umarım, Fallout 4'taki sistemi settlement gibi olursa ki, burada konu direk bunun üzerine olucak, Fallout'ta Minutemanleri iplemeden de gidiyordun en azından, kötü olur bence, hiç uğraşmak istiyeceğim bir şey değil açıkçası, bir de sürekli atak altında şurası burası diye görev gelirse al başına belaya, olmasın lütfen böyle şeyler.

Keşfetme olayı umarım güzel olur, farklı gezegenler, farklı medeniyetler ile karşılaşırız diye umuyorum.Umarım bize verilicek özgürlük ile bağlı olduğumuz seneryo olayı iyi dengelenir, diyalog seçenekleri falan da çok önemli tabii.Merakla beklediğim
by_t - 30.3.2016 16:33:15 0
yav koloniyi yönetmeli bir şey olsun bari. yani sıfırdan asker olarak başlayalım başbakan olalım falan ehehe
alike03 - 30.3.2016 15:10:38 0
Yasasin yani Amerikayi bulmus Ingilizleri oynayacagiz ve Kizil Derililere yaptiklarini yapacagiz.

EDIT: Adamlar herkesin kafasinda öyle bir yer etmiski yorumlarin hepsi ayni milletden bahsediyor
BSC Misafiri - 30.3.2016 14:09:27 +2
Oo abd andromeda ya demokrasi goturuyor yani
VitalyScherbo - 30.3.2016 13:17:30 +4
"Mass Effect'in klasik ilerleyişi ve kişiselleştirmeleri ile birlikte ufak bir askeri ekibi yöneteceğiz." Anlaşılan Inquisition'daki gibi bir konseyimiz olacak, onlara da operasyonlar yaptıracağız. Bence çok güzel bir oyun olacak. 2017'ye ertelenmesi kötü oldu.
Biohesner - 30.3.2016 13:04:58 +1
Uraşmaya gerek yok nükleer bomba atar mutluluklar dileriz

Ben konusu bu değil bence konu bundan sonrası
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Mass Effect: Andromeda
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.