Hearthstone'un Telefon Sürümü Yayınlandı! Battlefield Heroes, Battlefield P4F, Need for Speed World ve FIFA World Sunucuları Kapanıyor

Hounds: The Last Hope'un Açık Betası 17 Nisan'da Başlıyor

15.04.2015 15:57 - Samet Konuksal

 
    Netmarble EMEA’nın Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu bölgesinde aynı anda 3 farklı dilde yayınlanacak olan Hounds: The Last Hope 17 Nisan Cuma günü açık betası ile oyuncuları ile buluşuyor.

    Oyunun açılışı öncesinde Hounds Birliği Komutanı James William Parker’ın savaş öncesi insanlığın son umudu için yaptığı telsiz çağrısı videosu yayınlandı!

    İnsanlığın umudu, insanoğlunun etrafında şekillenmiş Dünya’nın istila edilmesiyle darmadağın oldu, Dünya artık tükendi. Birliklerin aralarında kurduğu ittifaklar büyük kayıplar verdi. Umut gitgide azalıyordu. Ta ki, her şey yok olup, tekrar içlerinde umut olanların diriltmesiyle ayağa kalkana kadar.

    Koltuğunda oturup bunu okurken, nice askerin karanlığın içerisine, insanlığın umudunu tekrar diriltebilmek için koştuğunu hayal et. Daha çok mühimmat için, daha çok düşman, karanlığın içinde çıktıkları yerde yok edilmeli. Bu onura ulaşacak insanlardan birisi ol ve karanlığın hükmüne son ver!

    Hounds Birliği’ndeki yerin hazır. Hemen sen de birliğe katıl!
 

Basın Bülteni

Tweet
MMO TPS Shooter Joygame F2P MMO TPS Shooter Joygame F2P
Hearthstone'un Telefon Sürümü Yayınlandı! Paylaş Battlefield Heroes, Battlefield P4F, Need for Speed World ve FIFA World Sunucuları Kapanıyor
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Hounds: The Last Hope
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.