FF XIV'ün PS4 Sürümü 1080P ve 60 fps Olacak Spartacus Legends'in Oyuncu Sayısı 4 Milyonu Geçti

FF XIV: ARR'nin Oyuncu Sayısı + İlk Yama Detayları

22.09.2013 10:26 - Alkan Adakaner

Housing sistemi de oyunda önemli bir yer kaplayacak


     PC ve Playstation 3 için piyasaya çıkan Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'u oynayan oyuncu sayısının 1 milyonu geçtiği açıklandı. Square Enix oyuna 1 milyondan fazla farklı hesaptan giriş yapıldığını belirtiyor.
 
    Yetkililerin açıklamasına göre günde ortalama 617.000 oyuncu Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'a giriş yaparken, şu ana kadar eş zamanlı en yüksek oyuncu sayısı ise 344.000 olmuş. Yine de bu miktar geliştiriciler için yeterli değilmiş.
 
    Square Enix oyuna olan ilgiyi daha da arttırmak için housing sistemi, ilk PVP karşılaşmaları ve Primal'lar ile son derece zor savaşların bulunduğu bir zorluk derecesi üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Oyunun yaması aynı zamanda Good King Moogle Mog yeni Primal savaşını, iki zindan için hard modu, yeni bir zindanı, günlük quest'leri, random karşılaşma ödüllerini ve hazine avı sistemini de birlikte getirecek.
 
    Square Enix eğer çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ederse önümüzdeki dönemlerde Final Fantasy XIV: A Realm Reborn çok daha popüler bir oyun olmayı başarabilir.
 

Kaynak joystiq
Tweet
Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 PS4 MMORPG
FF XIV'ün PS4 Sürümü 1080P ve 60 fps Olacak Paylaş Spartacus Legends'in Oyuncu Sayısı 4 Milyonu Geçti
YORUMLAR 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
hakande84 - 23.9.2013 08:01:05 0
Nesi yeterli değil?! Kendi açtıkları Avrupa serverlarına uzun süre yoğunluktan giremedik. Uydur kaydır iş yapmışlar server konusunda. Daha yeni yeni düzeldi.
Frostmourne Hungers - 22.9.2013 10:50:26 0
Neyi yeterli değilmiş ? EU için 5-6 tane server açmışlar, yeni karakter dahi yaratılamıyor çoğu zaman, üstüne dijital olarak satışını da kaç hafta askıya aldılar kapasite yetmiyor diye.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.