ESO'nun Geleceği Hakkında Bilgi için Yarınki Developer_Direct Canlı Yayınını Kaçırmayın! ESO, 2023'ün Hikâyesi Morrowind Üzerindeki Gölge İçin Yeni Macera ve Yeni Sınıfı Duyurdu

Dragonflight’ın 2023 Yol Haritasında Duyurulan İlk İçerik Güncellemesi Yayında!

25.01.2023 18:27 - Mehmet Tandoğan

 
 
Dragonflight'ın daha önce 2023 yol haritasında duyurulan ilk içerik güncellemesi 10.0.5 şimdi oyunda! Önemli içerikler ise şu şekilde:
 
Yeni Oyun İçi Özellik: Trading Post

Tüccarlar Stormwind ve Orgrimmar'da dükkânlarını açtı. Oyuncular 500 Trader's Tender'lık aylık ödüllerini bu dükkânlardan alabilir. Daha fazla Trader's Tender kazanmak içinse aylık hedeflerini tamamlayabilirler. Trader's Tender ile aralarında binekler, pet'ler ve kozmetik eşyalar da bulunan dönüşümlü eşyalar mağazadan alınabilir.

Yeni Oyun İçi Etkinlikler: The Storm's Fury

Oyuncular Thaldraszus'taki Temporal Conflux'ta bulunan portal ile Primalist Future'a erişebilir, Primalist Future'da Primalist'lerin güçleriyle savaşıp Essence of the Storm elde edebilir ve karşılığında ekipman ve bir bineğin de dahil olduğu ödüller alabilir.

Güncellenen Transmog Seçenekleri

Transmog meraklıları artık Common (beyaz) ve Poor (gri) nadirlikte eşyaların da transmog yaparken kullanılabilmesi sayesinde koleksiyonlarını genişletebilir.

Yeni Kullanıcı Arayüzü (UI) & Erişilebilirlik Özellikleri
 
 

Edit Mode'a XP çubuğu, çantalar ve mikro buton çubuğunu düzenleyebilmek gibi oyuncuların keşfedebileceği yeni eklentiler geliyor.

Ek olarak, Ejderha Biniciliği yaparken hızlı hareketlerden etkilenen oyuncular için erişilebilirlik ayarları kısmına yeni kontroller eklendi.

Sınıf Denge Değişiklikleri

Birkaç sınıfın yeteneklerinde dengeleme değişiklikleri yapılırken Talent ağaçlarına da birtakım düzeltmeler geliyor.
 
10.0.5 güncellemesiyle ilgili daha fazla bilgi için World of Warcraft web sitesine göz atabilirsiniz. 
 
basın bülteni 

Tweet
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
ESO'nun Geleceği Hakkında Bilgi için Yarınki Developer_Direct Canlı Yayınını Kaçırmayın! Paylaş ESO, 2023'ün Hikâyesi Morrowind Üzerindeki Gölge İçin Yeni Macera ve Yeni Sınıfı Duyurdu
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.