Korona Virüsü Nedeniyle Ertelenen MSI 2020 Turnuvasının Yeni Tarihi Duyuruldu! Riot Games Türkiye, 2020 Kış Mevsimi'ni Seyircisiz Oynama Kararı Aldı!

Arathi Havzası Şimdi WoW Classic'te

12.03.2020 14:07 - Gazali Çetinkaya

 
Blizzard Entertainment'ın geliştirdiği dünyaca ünlü, devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu World of Warcraft Classic'e yeni bir savaş meydanı daha eklendi.
 
Horde ve Alliance'ın kahramanlarının üstünlük mücadelesi, WoW Classic'in üçüncü savaş meydanı olan Arathi Havzası'nın yemyeşil düzlüklerine taşınıyor.
 
Açık dünyadan bağımsız bölgelerde gerçekleşen ve aralarında Warsong Kanyonu ve Alterac Vadisi'nin de bulunduğu savaş meydanları, bulundukları sunucunun türüne bağlı olmaksızın tüm oyunculara önemli miktarda onur puanı elde etme ve PvP rütbelerinde tırmanma şansı sunuyor.
 
Arathi Havzası hakkında daha fazla bilgi için ilgili blog yazısına (worldofwarcraft.com/en-us/news/23320961) göz atmayı unutmayın.
 
basın bülteni

Tweet
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Korona Virüsü Nedeniyle Ertelenen MSI 2020 Turnuvasının Yeni Tarihi Duyuruldu! Paylaş Riot Games Türkiye, 2020 Kış Mevsimi'ni Seyircisiz Oynama Kararı Aldı!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.