Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knockout City

Destansı yakartop savaşlarıyla sayı yapmaya çalışacağınız Knockout City’de takım kurun ve rakip takımlarla kapışın. Takım temelli çok oyunculu oyunlara getirilen yepyeni bir bakış açısıyla olağanüstü eğlenceye ve kıyasıya rekabete hazır olun.
 
Knockout City’deki hakimiyetinize başlamak için karakterinizi özelleştirin ve arkadaşlarınızla takım kurun. Şık atışlarla ve koordineli takım oyunuyla toptan kaçarak ve haritada uçan topları yakalayarak rakiplerinizi saf dışı bırakın. Top yok mu? Sorun değil! Kendinizi top yapabilir, takım arkadaşlarınıza verebilir ve en büyük silah olabilirsiniz.
 
Çeşitli acayip top türleri, konumlar ve oyun modları heyecanı dorukta tutuyor. Ayrıca her sezon yeni haritalar, top türleri, ödüller, etkinlikler ve görevler getiriyor. Yakartopta üstünlük kurmak için top atın, yakalayın, kaçın ve müdahale edin.
 
Heyecanlı ve Eğlenceli — Akıllara durgunluk veren yakartop mekanikleri içeren şimşek hızında çok oyunculu maçlarla şehre hükmedin. Yakartopların gücünü artırmak için pas vererek, çeşitli özelleştirilmiş toplarla rakiplerinizi hedefleyerek veya herhangi bir anda takım arkadaşlarınız tarafından fırlatılmak üzere “top olarak” hücumunuzu geliştirin.
 
Takım Kurun — Sorunsuz bir çapraz oyun deneyimi için çok oyunculu maçlarda arkadaşlarınızla yıldızlardan oluşan bir yakartop takımı kurun. Birlikte rakiplerinize karşı 3’e 3, 4’e 4 veya “herkes tek” maçlar yapın. Takımca pas vererek, fırlatarak ve strateji kurarak farklı ve takıma özel ödülleri açın.
 
Tarzınızı Belirleyin — Geniş karakter oluşturma seçeneklerini kullanarak karakter ve takım tasarımlarıyla kendinizi ve eşsiz görünüşünüzü sergileyin. Vücud türünden saç stiline, özel planörden takım taşıtına ve galibiyet, yenilgi ve alay animasyonlarına kadar görünüşünüzü, ekipmanınızı ve davranışınızı özelleştirin.
 
Knockout City’ye Meydan Okuyun — Tüm şehirdeki dinamik haritalarda diğer takımlarla mücadele edin. Her haritanın eşsiz özellikleri her maçta kıyasıya ve sürpriz bir deneyim sunuyor. Yakartop heyecanı, basınçlı borularla arka sokaklarda, gökdelenlerin çatılarında, kalabalık sokaklarda ve hatta mahalledeki hamburgercide ve inşaat alanlarında devam ediyor. Yakartoplardan kaçarken hareketli arabalara, çatıdan düşmemeye ve güllelere dikkat edin.
 
Şaşırtıcı Derecede Yeni ve Tanıdık — Alışılmış kontroller sayesinde oynamayı öğrenmek çok kolay, ancak şampiyon olmak için pratik yapmak çok önemli. Eşit şartlar altında yalnızca en yetenekli topçular öne çıkabilir. Olağanüstü nakavtlar için bilgilerinizi kullanarak oyunun karmaşık özelliklerinin ustası olun.

Knockout City Electronic Arts Velan Studios çok oyunculu yakartop oyunu
HABERLER
Neon White Star Wars: Hunters
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Knockout City 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Knockout City ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız