Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knockout City Bu Baharda Ücretsiz Oluyor

 
 
Geliştirici Velan Studios, Knockout City'nin bu baharda 6. Sezondan itibaren ücretsiz olacağını duyurdu. Daha önce yayıncılığını üstlenen EA Originals'in yerini artık Velan Studios alacak.
 
Velan Studios yayıncı değişikliği hakkında şunları belirtti: "Knockout City'de göstermek istediklerimizi oyunculara sunmamızda yardımcı olan EA Originals'a teşekkür ediyoruz. Oyunu ücretsiz olarak sunmak için yapmamız gereken bir sürü işimiz var ve ekibimiz bu konuda oldukça sıkı çalışıyor."
 
Sezonlar hakkında da bilgi veren geliştirici ekip ek olarak şunları bildirdi: "5. Sezon önceki sezonlarımızdan biraz daha az içeriğe sahip olacak. Sezon 5 için yeni bir Brawl Pass olmayacak. Bu sezon önceki sezonlara göre daha az paket ve kozmetiklere sahip olacak. Ayrıca yeni harita veya top olmayacak."
 
Knockout City şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Origin üzerinden PC için mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Knockout City Electronic Arts Velan Studios çok oyunculu yakartop oyunu
Babylon’s Fall için Combat 101 Adlı Fragman Yayınlandı VRL Türkiye: Birlik'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lamuarte

27.2.2022 15:59:43

0
Gerçekten çok güzel ve eğlenceli bir oyun. Ea bu oyunuyla insanları abonelik sistemlerine bağımlı kalmalarını istedi ama başarılı olamadı. Oyun gerçekten e-spor'u olabilecek kalitede, tarzda bir oyun. Free-to-play olması güzel oyuncu sayısı artacak ama yeni sezonla içerik gelmemesi üzücü. Oyun hakkında ön yargınız varsa en azından bedava olunca denemenizi tavsiye ederim. Aklınızda bulunsun arkadaşlarla çok daha zevkli olan bir oyun ama tek de gayet zevkli

BSC Misafiri

25.2.2022 17:53:34

+2
En başından free to play olsa kendine has bir oyuncu kitlesi olacaktı ama sanki AAA oyun gibi fiyatlandırılıp satılmaya çalışılması tam EA'ya yakışan bir hareketti. Prime Gaming ile alanlara ve satın alanlara saçma sapan skin vererek kandırırlar artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Knockout City ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız