Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İptal Edilmiş TimeSplitters Reboot Sürümünün Konsept Çizimleri Ortaya Çıktı

 
 
İptal edilmiş TimeSplitters reboot sürümünün bazı konsept görüntüleri ortaya çıktı. Projeye ait olduğu iddia edilen görseller Twitter üzerinden yayınlandı.
 
Konsept çizimler Twitter üzerinden yayınlandı 
 
 
 
Çeşitli topluluk sayfalarında ve Twitter üzerinde yayınlanan bu konsept çizimlerle beraber karakterler, NPC'ler, konumlar ve daha fazlası açığa çıkıyor. Bu çizimlerin yanı sıra büyük ölçüde oyun içi harita tasarımı da aynı şekilde bizlere sunuluyor ve oyunda kullanılabilen silahların konsept çizimleri de burada yer alıyor.
 
Duyurulmamış bir proje olarak karşımıza çıkan reboot sürüm elbette şu an için rafa kaldırıldı. Yapılan açıklamalara göre Plaion ve ana şirketi Embracer, Mayıs 2021'de TimeSplitters IP'sini tekrardan hayata döndürmek için Steve Ellis ve David Doak tarafından yeni bir Free Radical Design'nın kurulduğunu duyurdu. Ancak oyun endüstrisindeki iş kayıpları 2023 yılında yaygınlaştı ve bu yıl şimdiye kadar 9.000'den fazla kişinin işini kaybettiği tahmin ediliyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle timesplitters timesplitters rewind cryengine crytek bağımsız indie
Godus ve Godus Wars Steam'den Kaldırılıyor Armored Core VI: Fires of Rubicon'a Dereceli Maçlar Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TimeSplitters Rewind
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız