Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İptal Edilen Dark Tower Dizisinin Detayları Paylaşıldı

 
Stephen King'in fantastik serisi Dark Tower'ın Amazon tarafından bir dizisi yapılıyordu, ancak bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda dizi iptal edildi. Dizinin yaratıcısı Glen Mazzara da iptal edilen dizinin senaryosu hakkında bazı detaylar paylaştı.
 
Glen Mazzara, serinin dördüncü kitabını ilk sezonda işlemek istemiş. Aslında bu kötü bir fikir değil, çünkü dördüncü kitap yani Wizard and Glass, hikayenin ana karakteri Roland Deschain'in gençliğine odaklanıyor. Genel olarak kitaplara sadık kalacağın söyleyen Mazzara, ikinci sezonun Farson ile olan savaşının temelini anlatmakla başlıyormuş. Üçüncü sezon ise ilk iki kitaptan esinlenerek yapılacakmış.
 
Stephen King'in önemli serilerinden biri olan Dark Tower daha önce kaliteli oyuncularla, ancak tabiri caizse rezalet bir senaryoyla sinemaya uyarlanmıştı. Böylesine uzun bir seriyi, 90 dakikaya sığdırmak oldukça kötü bir fikirdi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri dark tower iptal edildi amazon stephen king Roland Deschain
Avatar 2'nin Hikayesine Dair Detaylar Açıklandı Dark Phoenix'in Yönetmeni, MCU'nun X-Men Filmlerini Yönetmeye Açık Olduğunu Söyledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

HayvanGenli

28.5.2020 16:35:36

0
Dizisi yapilmaya en musait serilerden biri. Cok kaliteli yapimcilarin elinden yillarca konusulacak bir dizi olmak icin mukemmel bir seri. Umarim bir gun potansiyelin farkina varirlar da 90 dk lik film rezaletiyle bir daha karsilasmayiz.

serkanapaydin

28.5.2020 15:06:23

0
Stephen King bir şeyi tasvir ettiği zaman en ince ayrıntısına kadar değinir. İster karakter olsun ister konunun geçtiği dünya isterse en ufak bir nesne... Bunları resmen kafanıza kazıyor bu böyledir diye. Sonra bir film çıkıyor adamın anlattığı şeylerin tam tersini yansıtıyor. İdris Elba'yı çok severim ama King'in anlattığı Roland ile alakası yok kendisinin.

BSC Misafiri

28.5.2020 14:59:30

0
aslında iyi bir senaryo ve oyuncular ile dizisi iyi giderdi, film rezaletinden sonra umarım bir gün gelir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız