Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Phoenix'in Yönetmeni, MCU'nun X-Men Filmlerini Yönetmeye Açık Olduğunu Söyledi

 
Disney'in Fox'tan X-Men'in haklarını satın almasından sonra Fox'un yarattığı evren ve film için çalışan ekibin çoğu kenara bırakıldı. Şimdilik Disney, X-Men için planlarını açıklamasa da ilerleyen süreçte sinemada tekrar göreceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
Fox'un yarattığı X-Men evreninin son filmi olan Dark Phoenix'in yönetmeni ve ayrıca diğer X-Men filmlerinin yapımcısı olan Simon Kinberg, Disney'in X-Men filmleri hakkında konuştu. Simon Kingberg, Disney'in ileride çekeceği X-Men filmlerini yönetme fikrine açık olduğunu dile getirdi.
 
Simon Kinberg'ün yönettiği X-Men: Dark Phoenix, 2019 yılının en çok zarar eden filmi olmuştu ve oldukça olumsuz yorumlar almıştı. X-Men evreninde iyi filmler olsa da serinin genel olarak kötü olduğunu sanırım söyleyebiliriz.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film dark phoenix simon kinberg x-men yönetmen x-men filmleri fox
İptal Edilen Dark Tower Dizisinin Detayları Paylaşıldı Henry Cavill, Yeniden Superman Olmak İçin Warner Bros. ile Görüşüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Muti20

10.6.2020 13:30:39

0
Onu marvel yapmadiki yanliz fox yapti marvel bu kadar berbat bi flim yapmaz

aykut291

10.6.2020 07:00:54

0
Dark Phonix seyretmedim ismi bile aklımda değil.Marvel tarihinde böyle unutulan bir filimi yapan ilk yönetmendir heralde.

Muti20

10.6.2020 01:45:13

0
Sakin uzak dur marvelden idiot dark phoenix bildigin rezaletti marvel profesyonel bi firma seni yonetmen diye almaz zaten ekibine

BSC Misafiri

28.5.2020 19:43:28

+1
dark phoenixten sonra bırak yönetmenliği marvelın çaycısı olursan şükret simon kral

BSC Misafiri

28.5.2020 19:23:39

0
Aman hocam sakın.

necrospiritus

28.5.2020 16:14:04

0
La filmin üniversitelerde "nasıl bir film yapmamalı" diye öğretiliyor. Yüzsüz. Bir sana bir de Fantastik Dört'lü nün rebootunu yapana kızgınım.

Dynamole

28.5.2020 14:35:15

+1
Adamdaki küstahlığa bak be. İnsan dark phoenix gibi bir film çektikten sonra böyle bir açıklama yapmaya utanır. Utanacağını bilsem yüzüne tükürmek isterdim ama ondan da anlamaz ki bu yüzsüz davar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız