Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avatar 2'nin Hikayesine Dair Detaylar Açıklandı

 
2009 yılında yayınlanan ve özellikle gişe anlamında büyük başarı yakalayan Avatar serisinin ikinci filmi bildiğiniz gibi bir süredir yapım aşamasında. Koronavirüs sebebiyle yapımına ara verilen filmin konusuna dair bazı detaylar paylaşıldı.
 
Paylaşılan detaylarda Jake ve Neytiri'nin hikayesine dair daha şeyler öğreniyoruz: "Jake ve Neytiri'nin bir aile olduğunu göreceğiz ve evlerini terk etmek zorunda kalacaklar. Pandora'nın dışına çıkıp farklı bölgeleri keşfedecekler; suyun içerisinde ve suyun etrafında." 
 
Daha önce paylaşılan su altı çekimlerin de sebebini bu şekilde öğrenmiş oluyoruz. James Cameron'ın su altı çekimler için farklı ve pahalı bir tarzı vardı.
 
kinci filmin senaristliğini ve yönetmenliğini James Cameron yapıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Zoe Saldana, Vin Diesel, Kate Winslet, Jemaine Clement, Sigourney Weaver ve Sam Worthington gibi isimler bulunuyor. Filmin 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi planlanıyor. Ancak ertelenme ihtimalinin yüksek olduğunu hatırlatmakta fayda var. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri avatar avatar 2 vizyon tarihi oyuncular ne zaman james cameron konusu jake ve neytirinin hikayesi jake neytiri hikaye
Gambit Filminde "Mister Sinister" Olacakmış İptal Edilen Dark Tower Dizisinin Detayları Paylaşıldı

BSC Misafiri

28.5.2020 15:52:04

0
Her sene ertelenen film şaşırmayız artık. 2019 da çıkacak dendi 2020 de kesin çıkacak dendi... bu saatten sonra çıksa nolur çıkmasa nolur bu film yine ertelenir 2025 derler ben çocuktum ilk film çıktığında şuan üni. bitirdim çalışıyorum. Biz yaşlandık bee
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız