Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İç Karatıcı Rus Yapımı Oyun "The Executioner" Çıktı

 
Lesser Evil Games'in geliştirdiği Rus yapımı RPG oyun The Executioner'ın ilk bölümü bugün Steam üzerinden piyasaya sürüldü. Oyuna genel olarak baktığımız zaman gerçekten depresif ve vahşet dolu duruyor. Oyun episodik bir yapıya sahip ve her bölüm 3 ay arayla piyasaya sürülecek.
 
Her ne kadar saf ve anlamsız vahşet oyunu gibi dursa da bu konuya en iyi örnek olacak Hatred ve Postal oyunları gibi bir oyun değil The Executioner. Ama yine de bu oyun için psikolojinizin hazır olması gerektiğini söyleyebiliriz. 
 
Oyunun tanıtım yazısını ve çıkış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Kendi zihinsel sağlığını korumak için, başkalarına işkence eden bir adamı oynuyorsunuz The Executioner'da. 
 
Geleneksel RPG ögelerini barındıran bu oyunda ahlaki kararlar vermek ve ölmek üzere olan insanlardan itiraf almak zorunda kalacaksınız. Karanlık ve ağır bir ortama sahip olan The Executioner, genel olarak metinlerin çok olduğu bir oyun ve ortalama 7 saat sürüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure The Executioner Vahşet İşkence Rus Steam
Medal of Honor VR 2020'de Geliyor: "Medal of Honor: Above and Beyond" Netflix'in Witcher Dizisinden Yeni Bir Görsel Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

26.9.2019 12:37:00

0
Hatred'in vahşeti hiç etkileyici değildi. Çünkü arkasında bir konu ya da adamın amacı yoktu. Öyle 'insanlardan nefret ediyorum' deyip herkesi öldürmeye başlıyordu. Böylece liseli ergen gibi bir karakter, sıfır motivasyon ile başlayınca masum insanları öldürüyor olsanız bile oyuncuyu hiç etkilemiyordu. Postal derseniz, Postal'ı baya severim. İlk oyununu tam hatırlamıyorum geçmiş zamandan dolayı ama ikinci oyun çok başarılı bir oyun olmasa bile saatler harcamışımdır. Tamamen mizah üzerine kurulu bir oyundu o yüzden birilerini öldürünce pek suçluluk duymuyordunuz fakat aslında günümüz toplumunu her yönüyle eleştiren bir oyundu. Siz efendi gibi bir şeye karışmıyım görevleri yapayım derseniz ki görevler bankadan para çek, süt al gibi görevlerdi. Yine de bela sizi bir şekilde buluyor ve herkesi öldürmek zorunda kalıyordunuz. Sanırım şu an Amerikanın tamamen SJW olmasından dolayı asla çıkamayacak bir oyun. Kadınlar ve göçmenler dahil herkes ile dalga geçiyordu. Aynı zamanda birine elektrik verip yere düşürüp, can çekişirken benzin döküp yakıp sonra işeyerek söndürdüğünüz bir oyunu sanırım 35 ülkede yasaklarlar çıkmadan. Kısacası iki oyunda da motivasyon, ağırlık ve karakter olmadığı için sıfır suçluluk duygusu ile oynayabiliyordunuz ve sizi hiç etkilemiyordu. Bu oyun şimdilik tam tersini hedefliyor ve pek görsellik sunmayacak gibi duruyor, umarım başarılı olur şimdiden ilgimi çekti.

porsux

26.9.2019 01:11:49

+1
Postal'ı bilmiyorum ama Hatred anlamsız değildi bence. Bütün linçlere rağmen gayette iyi bir yapım olduğunu düşünüyorum. Şiddeti, ironisi, mizahı, hatta insanı anlık dehşete düşüren hafif felsefi bir altyapısı olması, güzel görselliği, mücadeleci yapısı, ana karakterimiz 'Not Important' ın tek başına büyük bir artı olması, daha menü dizaynından itibaren oyun boyunca yaşattığı benzeri zor bulunan cinsten atmosferi, çok yoğun aksiyonuna rağmen bir mermi cehenneminden beklenmeyecek düzeyde taktiksel düşünmeye iten yapısıyla ve çok sert göndermeleriyle hafızamda iyi bir iz bırakmıştı. Oyunun medyada deşilmesinin asıl sebebini tahmin edebiliyorum ama bu sürpriz kaçıran bilgiye gireceği için (oyunun sonu, hatta karakterin son cümlesi bunu en açık belli eden kısımlardan birisi) oynamayan arkadaşları düşünerek anlatmayayım. Hatta yapımcısının Credits bölümünde, 'bizi bu oyunu yapmaya iten herkesi s..' tarzındaki küfürleri bile bu oyuna saygı duyulması için yeterde artar bile. Ama işte, cepleri dolduracak düzeyde bir firma olmayınca, birde üstüne - bazıları için - en dokunulmaması gereken yerlere bodoslama dalan bir yapım ortaya çıkınca bu tarz dışlanışlara maruz kalınabiliniyor. The Executioner'a gelecek olursak, temasıyla ilgimi çekmeyi başarsada henüz ortada oynanışa dair birşey göremediğimiz için yorum yapmak zor. Ama ne olursa olsun bu tarz, cesaretli yapımları, arkalarına kimsenin söyleyemediğini söyleyerek çıkmalarını hep istemişimdir. Günümüzdeki oyun anlayışında en önemli şey şok etkisi, vurucu olabilmek. Artık oyunlar detaylı olmalarıyla, dünyalarıyla veya derin oynanış elementleriyle çok fazla ilgimi çekmiyorlar. Asıl önemli olan şey sert ve vurucu olabilmekte. Küçük çapta yapımcılar için tabiiki bunu yapmanın en pratik yolu şiddeti kullanmak(bknz: hotline miami). Diğer türlüsü çok daha yüksek bütçeler istiyor.

Queen Hentai

26.9.2019 00:48:08

0
Uykusuzluk deneyi var mı ondan haber verin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Executioner
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız