Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Medal of Honor VR 2020'de Geliyor: "Medal of Honor: Above and Beyond"

 
Eskilerin efsane savaş oyunu Medal of Honor serisini uzun bir süredir görmüyorduk. Öncesinde 1 yıl Battlefield, 1 yıl Medal of Honor görürken işlerin kötü gitmesi sonucu Medal of Honor'ı en son 2012 yılında Medal of Honor Warfighter adlı oyunla görmüştük. 
 
Şimdi ise Apex Legends, Titanfall ve Star Wars Jedi: Fallen Order gibi yapımlardan tanıdığımız Respawn Entertainment, Medal of Honor'ın yeni VR oyununu geliştirdiğini açıkladı. Medal of Honor: Above and Beyond'un 2020 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor ve Oculus Rift'e özel bir oyun olacak.
 
Medal of Honor: Above and Beyond, 1943'te Fransız'ların nazilere karşı ilk direnişinden, 2. Dünya Savaşı'nın sonuna kadar olan bölümü konu alacak ve Normandiya Çıkartması'nın bir bölümü olan Omaha Sahili Savaşı'nı da göreceğiz. Oyunda 50 farklı seviye olacak: Denizaltılardan, uçaklara; hatta hareket eden bir trenin içinde bile savaşı simüle edebileceksiniz.
 
Oyunun tanıtımının ve oynanış görüntülerinin olduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Medal of Honor: Above and Beyond Medal of Honor Savaş Oyunu VR İkinci Dünya Savaşı Respawn Entertaintment
Doctor Who: The Edge of Time'dan Yeni Oynanış Videosu İç Karatıcı Rus Yapımı Oyun "The Executioner" Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Grafitty-G

26.9.2019 20:20:27

0
Bence gayet gerekli iyi olmuş insanlar normandiya çıkartmasını ve diğer olayları deneyimlemek için müzelere koyabilirler.

2K

26.9.2019 12:22:37

0
Zaten Battlefield gibi sevilen ve onlne FPS'leri domine eden bir serin varken Medal of Honor gibi hep senaryo odaklı bir oyunu sadece Single odaklı bir FPS yapmaları daha mantıklı olurdu. Tabi o zaman EA nasıl bir oyundan sürekli para kazanacak. VR oyunlarının da durumu ortada yine çok iş yapmadan para kaldırma peşinde.

RealArek

26.9.2019 09:25:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: porsux Adını duyunca yemin ediyorum kalbim hızlandı. Birde yanında Respawn'ı görünce bir hayal gerçek oldu (MoH'un yaratıcısı) dedim ki VR ı görünce biraz yüzüm düşmedi değil. Ama olsun genede, bu muhteşem markanın unutulmadığını gösteriyor bu gelişme. Umarım gerçek bir MoH oyununu, orijinal geliştiricileri tarafından görürüz. Her ne kadar çok daha önceden olması gereksede, zararın neresinden dönülse kardır.
Ufak bi ihtimalde olsa belki ea der bide Moh normalini yapalım firmalar bi anket açsalar hangi oyunumuz gelsin diye Moh çok fazla oy alır özledik bide oyun güzel duruyo VR ülkemizde pahalı olmasa çıkıcak her oyun servet olmasa alırdım.

Cpt. Alex Mason

26.9.2019 08:42:03

+2
napıyosunuz siz kardeşim ne VR ı

BSC Misafiri

26.9.2019 07:47:38

0
Aga bari MoH demeyeydiniz.. Serinin adına hakaret ettiğiniz yetmedi mi Airbone'dan bu yana..

porsux

26.9.2019 00:37:04

+2
Adını duyunca yemin ediyorum kalbim hızlandı. Birde yanında Respawn'ı görünce bir hayal gerçek oldu (MoH'un yaratıcısı) dedim ki VR ı görünce biraz yüzüm düşmedi değil. Ama olsun genede, bu muhteşem markanın unutulmadığını gösteriyor bu gelişme. Umarım gerçek bir MoH oyununu, orijinal geliştiricileri tarafından görürüz. Her ne kadar çok daha önceden olması gereksede, zararın neresinden dönülse kardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor: Above and Beyond
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız