Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doctor Who: The Edge of Time'dan Yeni Oynanış Videosu

 
Dünyanın devam eden en uzun dizisi unvanını elinde tutan ve en başarılı bilim kurgu dizilerinden biri olan Doctor Who'nun VR oyunundan yeni oynanış videosu paylaşıldı. Dizinin daha önce yapılan oyunları, Doctor Who dizisinin son sezonu gibi başarısız olduğu için hayranlar bu sefer çok da mutlu olamıyordu. Ancak bu sefer güzel bir şeyler geliyor gibi duruyor.
 
Doctor Who'nun genel mantığını düşündüğümüz zaman oyuna uyarlaması zor bir yapım çünkü, silah gibi bir şey kullanmıyoruz. Her ne kadar aksiyonu çok da olsa Doctor'un son anda bir şeyleri zekasıyla çözmesiyle işler çözülüyor. O yüzden bir VR oyunu yapmak yapılabilecek en iyi hareket gibi duruyor.
 
Temmuz ayında PlayStation 4 ve PC için duyurulan bulmaca -VR oyunu Doctor Who: The Edge of Time Eylül ayı içerisinde çıkması bekleniyor. Yayınlanan yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Doctor Who: The Edge of Time Doctor Who Bilim Kurgu Doctor VR Oyun
Stela 17 Ekim'de Xbox One, Önümüzdeki Haftalarda Apple Arcade ve 2020'nin Başlarında PC için Çıkacak Medal of Honor VR 2020'de Geliyor: "Medal of Honor: Above and Beyond"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doctor Who: The Edge of Time
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız