Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix'in Witcher Dizisinden Yeni Bir Görsel Paylaşıldı

 
CD Projekt Red'in popüler RPG oyunu ve Andrzej Sapkowski'nin başarılı fantastik edebiyat serisi The Witcher'ın dizisi yakın zamanda umuyoruz ki yayınlanacak. Netflix'in yapımcılığını üstlendiği dizinin çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde yanlışlıkla açıklandı gibi bir dedikodu yayılmıştı. Bu haberin detaylarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
Şimdi ise dizinin ana karakteri olan ve Henry Cavill'ın can verdiği Geralt karakterine ait yeni bir görsel paylaşıldı. Bildiğiniz gibi Geralt 2 adet kılıç taşır: Gümüş olan canavarlar için, çelik olan insanlar için. Diziden ilk fragman paylaşıldığında Geralt'ın sadece tek kılıç taşıdığı gözlenmişti ve ardından hayranlar ise diğer kılıcı atında taşıdığına dair bir teoride bulunmuşlardı.
 
Bu görselde gördüğümüz kılıç, çelik kılıç gibi duruyor yani insanlar için olan. Ayrıca Geralt bir savaşa girecek gibi duruyor. Görseli aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Witcher Dizi Netflix Yeni Görsel Geralt
İç Karatıcı Rus Yapımı Oyun "The Executioner" Çıktı Death Stranding'in Yapımı Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

27.9.2019 05:00:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri sakal biraz daha belirgin olaydı daha çok otururdu role. Çok umutlu değilim am a izlenecek seviyede de olur herhalde.
witchera 3. oyunla baslayan birinin serzenisi filan mi bu

BSC Misafiri

26.9.2019 14:45:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri sakal biraz daha belirgin olaydı daha çok otururdu role. Çok umutlu değilim am a izlenecek seviyede de olur herhalde.
O nasıl ama :D

BSC Misafiri

26.9.2019 12:16:01

0
sakal biraz daha belirgin olaydı daha çok otururdu role. Çok umutlu değilim am a izlenecek seviyede de olur herhalde.

BSC Misafiri

26.9.2019 10:13:02

+2
Henry Cavill da acayip bir adam. Oğlum senin ne işin var bu dizide. Tamam oyunu seviyorsun anladık. Hem eğleneyim hem para kazanayım kafasındasın onuda anladık. Hayır derdin cidden para olsa o fizikle her gece bir zengin kızla yemeğe çıksan yeter. :D Olmadı Türkiyede reklam filminde oyna yine götürürsün paracıkları. Kendini gereksiz riske ediyor diyeceğimde kafasıda çalışıyor diziler yükselen trend ve çok izleniyor. Muhtemelen bir filmden alacağından fazlada dizide götürüyordur zaten. Sonuç olarak güldür güldürün bir bölümünde yakışıklı kapıcı rolünden pek farkın yok. :D Neyse gelsin izleyelim belki fikrimizi değiştirir.

BSC Misafiri

26.9.2019 07:47:14

0
Olum bu çok yakışıklı ve seksi. Olmamış bu ya :D asdadsadsads

Frantic22

26.9.2019 03:58:54

+1
leş gibi bir dizi olacak yazın şimdiden. oyunu da pek iyi değildi bana göre ama bu uyarlama daha da berbat olacak gibi. witcherı anlamak isteyen kitaplarını okusun. witcher 3 goty sürümünü alan kendini witcher aleminin allahı sanıyor, yazık.

porsux

26.9.2019 01:17:45

0
Şu adam dışında kim olursa olsun daha iyi olurdu.. Benim gönlümden Joaquin Phoenix geçmişti aslında. Yüz, çene falan baya andırıyor Geralt'ı.. çokta iyi oyuncu ayrıca

Queen Hentai

26.9.2019 00:46:54

+4
Legolas Zombie Edition

RocK__StaR

26.9.2019 00:28:42

0
Netflix uyarlamaları hiç güzel olmuyor buda öyle olucak gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız