Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu Suzuki'nin Shenmue 3 için Hala Ümidi Var

Ryo Hazuki'ni macerasının devam etmesi oyun dünyasının da yararına olacaktır
 
      Sega'nın efsanevi serisi Shenmue malesef yeterince iyi tanıtılamaması ve yüksek geliştirme maliyeti gibi nedenlerle gereken satış ve maddi gelir beklentilerini karşılayamamıştı. Zamanının en yenilikçi ve kaliteli oyunlarından olan Shenmue serisinin 3. oyunu için ümitler hala tükenmiş değil.
 
      Bu mükemmel oyunu geliştiren ekibin başında bulunan Yu Suzuki, Shenmue 3 ile ilgili ümitlerini koruduğunu açıkladı. Shenmue Master adlı hayran sitesine açıklamalarda bulunan Suzuki "Shenmue'nun isim hakları Sega'ya ait. Bu lisansı Sega'dan alabiliriz" sözleriyle umudunu yitirmediğini gösterdi.
 
      İlk iki oyunun kalite olarak üst düzey olmasına rağmen satış anlamında başarısız olması. Shenmue Online ve Shenmue City projelerinin ise suya düşmesi Sega'nın bu oyunun isim haklarını Yu Suzuki'nin şirketi YsNet'e satmasına neden olabilir.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Shenmue Sunsoft Sega Yu Suzuki Shenmue City
Sony ve Nintendo'dan Yolculuk Temalı Markalar Gary Oldman'ın Call of Duty'deki Ses Performansı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emce canbay

23.3.2012 07:04:58

0
konsol aldırtacak oyun derler ya,işte tam doğru adresi bu.süper ötesi bi oyun,dreamcast zamanından beridir bekliyorum bu oyunun devamını.şu anda bende ps3,xbox360,pc var ama oyun hala çıkmadı. bu arada dreamcast konsoluda çok kaliteli konsoldu dreamcast 2 çıksaydı kesinlikle xbox360 ps3 ile yarışırdı,ama yazık oldu en az shenmue kadar üzüldüm dreamcast konsoluna...

BSC Misafiri

7.1.2012 16:27:35

+1
bu sega gibi dandik bir firma yok yapmadilar su oyunu -.- 10 yildir

BSC Misafiri

6.1.2012 07:18:45

+1
valla ben te dreamcast zamanindan beri shenmue 3ü bekliyorum, insallah bu sefer cikar... malesef oyunu taniyan kisi cok degil... berbat yakuza oyunlari bile shenmue dan daha iyi satis yapti, yakuza hep cakma shenmue bence cok kalitesiz, en iyis shenmue... ben shenmue yu türkiyeye tanitmaya calisiyorum facebook ta shenmue türkiye verin begenin ve paylasin!! shenmue icin ne kadar shenmue seveni varsa begensin !! http://www.facebook.com/pages/Shenmue-T%C3%BCrkiye/328352663855493?ref=ts

BSC Misafiri

5.1.2012 10:59:11

0
Batılı oyuncular tamamen ikiyüzlülük sergiliyorlar.Shenmue diye kıyamet koparırlar,onun manevi halefi konumundaki Yakuza serisine burun kıvırırlar bu tip projelerde rafa kalkınca Eyvah Shenmue efsanesi sona eriyor derler.Asyalı oyun firmalarına karşı genel bir soğukluk var batıda.Yakuza gibi bir efsane seri adeta batıda hiçe sayıldı.Çıktığı ilk hafta Japonyada satışları neredeyse dokuzyüzbin üniteyi gören seri batıda toplamda bir milyonu görmüyor.Korkum o ki gelecek ay SEGA'dan çıkması beklenen Binary Domain gibi kaliteli bir tps'de Yakuza muamelesi görecek.İğneyi biraz kendimize batıralım.

TacTical_TR

5.1.2012 10:51:52

+1
Shenmue 1 ve 2 HD yapıp tek pakette verseler süper olur shenmue 3 yapılacağı yok bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue City
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız