Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega, Shenmue III'ün İsmini Tescilledi(Güncelleme)


Güncelleme: Sitede bulunan bir açıktan dolayı isteyen herkesin resmi sitede bu tip belgeleri düzenleyebildiği ortaya çıktı. OHIM resmi kaynaklara belgenin referans numarası sorgulatıldığında ise bir sonuç ortaya çıkmayınca, haberin sahte olduğu anlaşıldı. Daha fazla bilgi: CVG
 
    Sega'nın uzun yıllardan beri piyasada görünmeyen serisi Shenmue adına uzun süredir söylentiler duyuyoruz. Geçtiğimiz gün gelen Game Developers Conference 2014 sunumu haberinin ardından yeni bir oyun bekleyenleri heyecanlandıracak bir haber daha ortaya çıktı.
 
    Gelen haberlere göre Sega, 25 Kasım tarihinde Shenmue III isminin kullanım haklarını, Avrupa Birliği bölgelerinde tescilledi. Resmi duyuruya epey yaklaştık gibi duruyor. Hemen bir senaryo hazırlayalım; VGX'te teaser duyurusunun ardından GDC'de detaylı bir sunum, sizce nasıl olurdu?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue Sunsoft Sega Yu Suzuki Shenmue City
XBL Gold'un Ücretsiz Aralık Ayı Oyunları Açıklandı Super Mario 3D World'ün Satışları Kötü Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nightmare_00

28.11.2013 01:45:03

0
Kesinlikle Shenmue 3 gelmeli artık.Yıllardır devam oyununu bekliyorum , eğer çıkarsa PS4'ü tavana vurdurur.

The_Rahip

28.11.2013 00:18:59

0
Shenmue 3 icin Sega'ya kim maddi olarak destek verirse o kapar oyunu ve bu buyuk olasilikla Sony olacak. Sega zamaninda ucuncu oyunu maddi imkansizliklar yuzunden cikaramadigini aciklamisti ve Ms'de herhangi bir girisimde bulunmadi. Xbox'da ikinci oyunun cikmasi hep 360 icin çıkacak diye dusundurdu ama Ms bunu değerlendirmedi, kafalarini gidip tasa vursunlar zaten bu yuzden az kufur etmedim:)) Sony cok akıllıca is yapti kac yildir ben dahil cok genis bir kitle bekliyor.

BSC Misafiri

28.11.2013 00:14:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis kafayi yemis bunlar yalan haber de yapiliyor suna bak bizde seviniyoruz TE ALLAHIM.
Haber gercek ya da degil bu kadar tantana bosuna olmuyor :) belli ki bir shenmue gelecek yoklama ve reklam yapiyorlar. Shenmue' nin hayran kitlesi sadece facebook'ta 19.000 kisiye yaklasti ustunden bu kadar zaman gecmis ve devami gelmeyen bir oyun icin baya iyi bir rakam. sen cik VGX ve ya E3'te Ryo karakterini gunumuz standartlarin da modelle koy orasi yikilir. Kaldi ki son zamanlar da Cerny ve Yu Suzuki cok fazla bir araya gelmeye basladi. Ps4 exc olacak Shenmue ! Shenmue beni de cok etkilemis bir oyundur. Devaminin gelmesi benim gibi bir cok eski oyuncuyu cok mutlu edecektir.

mementopolis

27.11.2013 23:47:51

0
kafayi yemis bunlar yalan haber de yapiliyor suna bak bizde seviniyoruz TE ALLAHIM.

BSC Misafiri

27.11.2013 18:59:02

0
doğrumu samet anlatsana ha ?

mementopolis

27.11.2013 17:42:48

+2
EVVVEEETT !!!!
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

EmuMaster

27.11.2013 17:41:43

+1
Yapımcısı eski oyunları anlatıp cerny'de tercüme edecek haberinden sonra shenmue 3'ün isim haklarının alınması. Aklıma ps4 exclusive shenmue oyunu kavramını oluşturdu.Yakuza bal olsa shenmue'de kaymak olarak yanına iyi gider. Helal sana SONY.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue City
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız