Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue 3 için Kickstarter Düşünülüyor

Shenmue zamanının çok ötesinde bir hayal gücüne ve kaliteye sahipti

     Oyunların Kickstarter projeleri sayesinde geliştirilme aşamalarında önemli miktarda bağış topladıklarına şahit oluyoruz. Bu sayede finansal olarak zorluk çeken geliştiriciler hayallerini gerçekleştirmiş oluyorlar, tabi biz de bu hayallere ortak oluyoruz.
 
     Shenmue serisinin hayranları da hayallerine bu sayede kavuşabilirler. Serinin yaratıcısı Yu Suzuki, Monaco Anime Game Show'da bir Fransız TV kanalına Shenmue 3 için Kickstarter'daki gibi bir finansal destek projesinin başlatılabileceğini düşündüğünü söyledi.

     Eğer Shenmue 3 için Kickstarter projesi başlatılırsa serinin hayranlarının büyük destek sağlayacaklarını düşünüyoruz. Buna rağmen ilk Shenmue oyununun maliyetinin yaklaşık 70-75 milyon dolar arasında olduğunu da belirtelim. Ne de olsa Shenmue son derece ayrıntılı ve emek isteyen bir seridir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue Sunsoft Sega Yu Suzuki Shenmue 3
Assassin's Creed IV'ten Bir Video Sızıntısı Daha Epic, Gears of War Serisini Devam Ettirmek İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.3.2013 11:15:05

0
Sega en azından ilk oyunu HD olarak düzenlese de edinsek. Yağmurlu hava ve müzikler sayesinde oyunda depresyona giriyorduk. :) Kaçımız o evde ve sehirde gerçekten dolaşmak istemedik.

Nightmare_00

4.3.2013 03:05:55

0
Taa Dreamcast döneminden beri bu haberi bekliyordum.Böyle şaheser bir sanat eserinin devam oyunu çok çok önceden yapılmalıydı ama malum devir ticaret devri FPS oyunlarında eline silahı alan oyun milyonlar satıyor ne yazık ki özgün oyunlar düşünce aşamasında kalıyor ,durum böyle olunca da kikstar projesi mantıklı duruyor işallah olumlu sonuçlanır.Shenmue'nun kalbimde çok büyük yeri var , devam oyunu kesinlikle gelmeli..

schneemann

3.3.2013 23:35:20

0
Sega Dreamcast in efsane oyunu.

digimon52

3.3.2013 22:58:55

0
Sega Yakuzayi kurtlar vadisine benzetecegine Suna bir el atsaya eskisi gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue City
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız