Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Super Mario Bros. Filmi Resmi Onay Aldı: Ne Zaman Geliyor?

 
 
Nintendo ve Illumination resmi olarak yeni bir Super Mario Bros. filmini duyurdu. Nintendo tarafından yapılan açıklamaya göre yeni film, 3 Nisan 2026 tarihinde gösterime girecek ve yakın zamanda çalışmalara başlanacak.
 
İkinci bir Super Mario Bros. filmi geliyor
 
 
 
Filmin yapımcılığını önceki projede olduğu gibi Illumination'ın Kurucusu ve CEO'su Chris Meledandri ile Nintendo Üyesi Shigeru Miyamoto, yönetmenliğini ise Aaron Horvath ve Michael Jelenic üstlenecek. Filmin senaryosu da Matthew Fogel tarafından yazılacak.
 
Öte yandan film Universal Pictures ve Nintendo tarafından ortaklaşa finanse edilecek ve Universal Pictures tarafından dünya çapında sinemalara servis edilecek. Miyamoto, yeni bir videoyu 10 Mart Mario Günü'nü kutlamak ve ikinci filmi onaylamak amacıyla geçtiğimiz gün sosyal medyada yayınlandı.
 
Burada çeşitli açıklamalarda bulunan Miyamoto "Bu kez Mario'nun dünyasını daha da fazla genişletmek istiyoruz. Aklımızda parlak ve eğlenceli bir hikaye fikri var ve bu fikri sizlere sunmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.
 
Illumination'dan Chris Meledandri ise şu açıklamaları yaptı: "Animasyon filminin çalışmalarına yakında başlayacağız. Her bir ayrıntı üzerinde tek tek uğraşacak ve sizlere güzel bir proje sunacağız."
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Super Mario Bros. Animasyonu animasyon super mario mario film konusu ne zaman yayın tarihi oyuncular
Orta Çağ Temalı Manor Lords 26 Nisan'da Geliyor Luigi’s Mansion 2 HD'nin Switch Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Bros. Animasyonu
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız