Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Luigi’s Mansion 2 HD'nin Switch Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Nintendo, yeni bir açıklama yaparak Luigi's Mansion 2 HD sürümünün 27 Haziran tarihinde Switch konsoluna geleceğini duyurdu. Luigi's Mansion 2 ilk olarak 20 Mart 2013 tarihinde Japonya'da, 24 Mart 2013 tarihinde Kuzey Amerika'da ve 28 Mart 2013 tarihinde Avrupa'da 3DS için piyasaya sürülmüştü.
 
Oyunun orijinali 3DS cihazlarına geldi 
 
 
 
Daha önce Kuzey Amerika'da Luigi’s Mansion: Dark Moon adıyla bilinen Luigi's Mansion 2 şimdi ise Switch konsolunda yer bulmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde çözülmesi gereken farklı ve çeşitli bulmacalar, yakalanması gereken hayaletler ve daha fazlası yer alıyor. Karanlık ayın parçalarını geri almak için atılabileceğiniz bu macerada süper güçlü hayalet avlama aracınızla beraber ilerlemeye çalışıyorsunuz.
 
Büyüleyici bir konak içerisinde yer alabileceğiniz bu yapımda her bir köşeyi tek tek arayabiliyor, ilk etapta Nintendo 3DS cihazı için piyasaya sürülen bu yapım, yenilenmiş mekanikleri ve görselleri ile beraber HD olarak Switch konsoluna geliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Luigi’s Mansion 2 HD
Yeni Super Mario Bros. Filmi Resmi Onay Aldı: Ne Zaman Geliyor? PGL Major Copenhagen 2024'de Açılış Etabı Karşılaşmaları Belli Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız