Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Bros animasyon filmi gişe rekorları kırıyor

 
 
Geçtiğimiz hafta vizyona giren Süper Mario Bros filmi vizyona girerek gişelerde etkileyici bir başlangıç ??yaptı. The Hollywood Reporter'a göre film ABD'de beş günlük süre içerisinde 195 milyon dolarlık bir kazanç elde etti. Illumination, Universal ve Nintendo iş birliği kapsamında hayranlara sunulan film iyi bir başlangıç yakaladı.
 
Film gişe rekorları kırıyor
 
 
 
Bir süredir beklenen Super Mario Bros uyarlama filmi üç günlük süre zarfında tahmin edilene göre 137 milyon dolarlık bir hasılat yakaladı. Bu rakamla beraber Super Mario Bros, ABD gişelerinde Incredibles 2'den sonra animasyon filmi kategorisinde tüm zamanların en iyi ikinci çıkışına sahip oldu. Bu kapsamda Finding Dory (Kayıp Balık Dori) animasyon filmini de (135,1 milyon dolar) geride bıraktı. 
 
ABD içerisinde yakaladığı bu kazancın ardından animasyon filminin dünya çapında da önemli işlere imza atacağı belirtiliyor. Deadline (haber kaynağı) üç günlük süre zarfında animasyon filminin dünya çapında 300 milyon dolardan fazla kazanabileceğini bildiriyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Super Mario Bros. Animasyonu animasyon super mario mario film konusu ne zaman yayın tarihi oyuncular
Tekken 8 çapraz oyun desteğine sahip olacak Marvel Snap için yeni dengeleme güncellemesi geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

11.4.2023 08:39:35

0
izlemek şart oldu gibi.

narkotik_1989

10.4.2023 16:13:57

0
Türkiye de gösterime ne zaman girecek?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Bros. Animasyonu
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız