Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Star Citizen videosu, Alpha 3.14'ün Ana Özelliklerini Sergiliyor

 
 
Cloud Imperium, Star Citizen için yakında Alpha 3.14 ile gelecek tüm önemli özellikleri sergilediği yeni bir video yayınladı.
 
Geliştiriciler, Star Citizen Alpha 3.14'ün hacimsel bulutlara sahip olacağını belirtti. Yeni sürüm gemi ve araçlar için çeşitli gelişmeler içerecek. Bu yeni gelişmeler oyundaki savaş deneyimini daha da geliştirmeyi amaçlıyor. 
 
Star Citizen Alpha 3.14 ayrıca gelişmiş radar ve tarama işlevlerine sahip olacak. Ek olarak yeni ve geliştirilmiş bir HUD ile “ Teslim Ol ” seçeneği oyuna eklenecek.
 
Cloud Imperium bu yaz sonunda Star Citizen Alpha 3.14'ü piyasaya sürmeyi planlıyor. 
 
Video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
The Legend of Heroes: Trails to Azure 2023'te Batıya Gelecek Sonic Mania ve Horizon Chase Turbo, Epic Games Store'da ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Locke Lamora

27.6.2021 18:37:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hala bu adamlara inanıpta para kaptıranlar var mı acaba çok merak ediyorum. Hayır varsa bana ulaşsınlar elimde boğaz manzaralı devlet garantili boğaz köprüsü var sahibinden satılık.
bildiğin 3. sınıf dolandırıcılık girişimi. hala geliştiriyoruz ayağına bi ton adam tokatladılar oyunun grafikleri 2 motor değişmesine rağmen eskidi. bu oyun çıkmaz adamlar topuklayıp kaçacak en sonda.

St Batuhan

26.6.2021 15:42:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hala bu adamlara inanıpta para kaptıranlar var mı acaba çok merak ediyorum. Hayır varsa bana ulaşsınlar elimde boğaz manzaralı devlet garantili boğaz köprüsü var sahibinden satılık.
Üyelikle giriş yapmış olsan ulaşmaya çalışırdım zira teklifin oyuna para kaptırmaktan öte günümüzde çooook kazançlı bir durum ve kazancın bir kısmını CIG'ye aktarırdım :D Oyunun çıkması hala uzuyor da uzuyor amenna ama adamlar boş tutmuyor. Çokça gelişme oldu bunca zaman içinde ve bunları insanlara göstermesi, denettirmesi vb olaylar bence yine de güzel. Dolar 1,5-1,8 kısmındayken aldım diye hatırlıyorum, evladiyelik resmen. Her daim girmiyorum tabii ama bazı güncellemelerden sonra bir süre oynuyorum, güzel durumlar da yaşıyorum. En son 300i'nin kargo kısmında sıkışınca bi yardım çağrısı yaptım. microTech'de soğuk içinde tabii sıkıntı. Az vaktim vardı ve biri dönüş yaptı, beacon çaktım ve geldi. O da zaman tüketti zira aynı sistemde olmamıza rağmen mesafe uzun, yükleme kısmı yok, gerçek zamanlı sonuçta. Kurtarma operasyonu başarısız oldu. Son saniyelerimde soğuktan dolayı karakterimin çıkardığı ses hala kulağımda. Adam kurtarmaya geldiğinde dışarıyı göremiyor olsam da geldiğini duyduğum kısım da güzeldi. Gemisinin sesini duyunca heyecanlandım. Tepe bir noktaydı biraz, koca gemi ile gelmiş, park etmek ve ulaşması da zor oldu. Daha ötesi kapağı açamadı. Burada tabii oyunun da noksanı var. Yine de bu bir keyifti. Sonrasında spawn olup bike ile ulaşmaya çalıştım, bike'ı hallettim. Birisinden talep ettim gelip gemi ile aldı ve götürdü beni. Tabii görevim iptal oldu bu kısımda, gemiyi de tekrar çağırabilirdim ama gerek görmedim. Kurtarmaya gelen gemimin orada bekledi. Vardığımızda gemisini gördüm ve muazzamdı. Sohbet ettik adamla (İskoç'tu yanlış hatırlamıyorsam ve arkadaşlarıyla oynuyorlarmış, arkadaşlarının arasında askeriyeden olanlar falan fistan) Neyse efenim, gemisini falan gezdim, sonra see you around the verse diyip ayrıldık. Güzel bir hatıra, 4 ay falan oldu yanlış hatırlamıyorsam. Bu olayın tamamını da bi video kaydına aldım tabii ve günün birinde youtube'a yükleyeceğim. O gün tabii kalkıp belki bu mesajı da editlerim, paylaşmış olurum. O zamana yeni maceralarımdan da eklerim, belki oyun da çıkmış olur :D Neyse oyunun hala tam sürüm çıkmaması üzücü olsa da adamlar bomboş yatmıyor, bunu net bir şekilde görebiliyoruz. Belki bu kadar zamanda biraz daha fazlası elde edilmeli de dedirtiyor ama aldığım günden bu yana bir serüven olarak da bakıyorum.

gursoyf

26.6.2021 00:34:39

+1
STARFIELD orada parıl parıl canlı kanlı dururken kim ne yapsın bu oyunu? yıllarca bekle babam bekle..

BSC Misafiri

25.6.2021 16:51:59

+4
Hala bu adamlara inanıpta para kaptıranlar var mı acaba çok merak ediyorum. Hayır varsa bana ulaşsınlar elimde boğaz manzaralı devlet garantili boğaz köprüsü var sahibinden satılık.

Umit_22

25.6.2021 14:41:49

0
Çevir kazı yanmasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız