Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen için 25 Dakikalık Teknoloji Demosu Yayınlandı

 
 
Cloud Imperium uzun yıllardır geliştirilme aşamasında olan Star Citizen için StarEngine'in temel özelliklerini gösteren 25 dakikalık bir teknoloji demosu videosu paylaştı. Bu video birçok özelliği ortaya çıkardığından ve gösterdiğinden dolayı izlenmesi gereken içerikler arasında.
 
Birçok özellik demo ile beraber ortaya çıkıyor 
 
 
 
Geldiğimiz noktada Star Citizen için daha önce bir teknoloji demosu daha yayınlanmıştı. Bu videoyu zaten izlediyseniz bu videoyu atlayabilirsiniz. Bu yeni videoda küçük  farklılıklar ve gelişmeler yer alıyor. Ancak önceki video içeriğine göre bu yeni video daha kaliteli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ayrıca teknoloji demosu Işın İzleme efektlerini göstermiyor.
 
Star Citizen'da geliştiriciler, herhangi bir yükleme ekranı olmadan uzaydan zemine doğru sorunsuz bir şekilde gitmenizi sağlayan 64 bitlik bir motor kullanıyor. Bu, Starfield'daki gibi oyuncular tarafından sevilmeyen ve sürekli olarak karşımıza çıkan yükleme ekranlarına sahip olmayacağı anlamına geliyor. Oyun büyük şeyler vadetse de çıkış tarihi bulunmuyor.
 
İşte video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Yu-Gi-Oh! Master Duel'de Serinin 25. Yıl Dönümüne Özel Ödüller ve Eşyalarla Kutlayın! RoboCop: Rogue City için Yeni Güncelleme Yayınlandı

Nevfel

29.11.2023 21:54:47

+1
Uzaydan gezegen atmosferine giriş çok saçma. Hop diye yere iniyor. Bu kadar ince atmosfer mi olur? Onun dışında oyun devasa. Bu tip oyunları asla oynamam. Bütün hayatımı sömürecek bir oyunla işim olmaz. 7/24 aynı oyun mu oynanır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız