Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Mania ve Horizon Chase Turbo, Epic Games Store'da ücretsiz

 
 
Sonic Mania ve Horizon Chase Turbo Epic Games Store'da ücretsiz. 1 Temmuz saat 18.00'e oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ücretsiz olarak edindiğiniz oyunlar kalıcı olarak hesabınızda kalacaktır.
 
Horizon Chase Turbo 
 
Horizon Chase Turbo, 80'lere ve 90'lara damgasını vuran Out Run, Top Gear (SNES), Rush ve diğer benzer oyunlar gibi oyunlardan esinlenen bir yarış oyunudur. Bu oyun klasik arcade oynanışı yeniden yaratıyor ve sınırsız bir eğlence sunuyor. 
 
Oyuna Epic Games Store üzerinden erişmek için buraya tıklayın. 
 
Sonic Mania
 
Geçmişin ve geleceğin eksiksiz bir kutlaması. Eşsiz bölüm sonu canavarları, inişli çıkışlı 2D mekânlar ve eğlenceli klasik oynanış ile dolu yepyeni bir macera. Sonic Mania, 60 FPS'de çalışan 2D eksiksiz pikselli grafikler ile yüksek tempolu retro platform deneyimini geleceğe taşıyor. 
 
Epic Games Store üzerinden görüntülemek için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming epic games
Yeni Star Citizen videosu, Alpha 3.14'ün Ana Özelliklerini Sergiliyor The Legend of Nayuta: Boundless Trails, Batıya Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız