Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni COD:Black Ops Detayları ve Videoları

Image and video hosting by TinyPic


Infinity Ward ekibinin büyük bir kısmının Activision ile yaşanan sorunlar sonrası firmadan ayrılarak Respawn Entertaintment çatısı altında toplanması bilindiği gibi Treyarch'ın Call of Duty oyunlarından sorumlu asıl firma konumuna yükselmesine sebep olmuştu.

İlk ekran görüntüleri ve videolarıyla Treyarch'ın eski COD oyunlarına nazaran çok daha iyi bir yapımla karşılaşabileceğimizin sinyallerini veren Call of Duty:Black Ops hakkındaki yeni detaylar ve oynanış görüntüleri , Gametrailers'ın Treyarch'dan Mark Lamia ile yaptığı söyleşi ile birlikte açığa çıktı.

Hakkında Mark Lamia ile yapılan söyleşi videolarına aşağıdan göz atabileceğiniz Call of Duty: Black Ops ile ilgili ortaya çıkan yeni detaylar ise şu şekilde sıralanıyor;

- Treyarch Black Ops'u bugüne kadarki yaptıkları en iyi çalışma olarak nitelendiriyor.

- Oyunda Vietnam savaşının da dahil olduğu ve insanlardan gizli olarak yapılan çeşitli operasyonları içeren bir dönemde yaşananlar ele alınıyor.

- Black Ops , Call of Duty:World at War'da kullanılan grafik motorunun geliştirilmiş bir versiyonunu kullanıyor.

-Oyunda yöneteceğimiz birden fazla karakter olduğunu ve bu karakterler üzerinde yoğunlaştıklarını belirtiliyor. Bununla birlikte seride bir ilk olarak ana karakterlerin seslendirmelerinin bulunduğunun da altı çiziliyor.





Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Xbox 360 PC
GTTV'nin Yeni Bölümünde Neler Var? Red Dead Redemption Satışları 1,5 milyona Yaklaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.6.2010 09:13:37

0
arkadaşlar E3 fuarında yayınlanan bir BLACK OPS trailerında gözlere birşey çarptı videonun 47. saniyesinde o klasik şapkasıyla CPT PRİCE gözlere çarpıyor, size müjdem odur ki CPT PRİCE BU OYUNDA VAR

BSC Misafiri

1.6.2010 20:06:07

0
para içlerideki şevki kırmaz umarım

Exnuc

31.5.2010 18:38:30

0
2.videodan bahsediyorsan bende ona benzettim...

Ego55

31.5.2010 13:38:39

0
Videonun başında price'ı gördüm gibi geldi :S

sawgiray

30.5.2010 17:02:37

0
''Bununla birlikte seride bir ilk olarak ana karakterlerin seslendirmelerinin bulunduğunun da altı çiziliyor.'' Sonunda. @freshmind. Activision InfinityWard'a yaptıracak gene kalanlar ile gidenleri ise treyarch birleşecek Bungie'de yardım edebilir.Gene Soap,Cpt.Price'yi tabii göreceğiz zaten MW2'yi bitiren herkez anlar sonundan.

freshmind

30.5.2010 16:08:00

0
Treyach'ın Cod oyunlarında Cpt. Price'a rastlayamıyorduk.. Miller felan olur bunda yine .. Nasıl İnfinty Ward'ın kültleşmiş karakterleri varsa Treyach'tada var.. Benim asıl merak ettiğim şimdi bu ekip Cod'dan sorumlu ya bundan sonra, modern savaşları görebilecekmiyiz dahası yeni cod oyunlarında İfnity Ward'dan kalan yadigarları kullanırlar mı ? Oyun Karakterleri gibi ( Cpt. Price, Ghost gib.. )... Açıkçası ben Price'ın olmadığı Cod'u 1 puan geriden başlatırım.. İnfinty Ward'ın yadigarlarının kullanılmasıda hoşuma giderdi ama umarımki Treyach o kadar karaktersiz değildir.. Yakışmaz çünkü :) ..

HyDro-X-GEN

30.5.2010 14:22:48

0
Benim asıl merak ettigim Captan price olurmu ??
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
198 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız