Yeni COD:Black Ops Detayları ve Videoları

İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


Infinity Ward ekibinin büyük bir kısmının Activision ile yaşanan sorunlar sonrası firmadan ayrılarak Respawn Entertaintment çatısı altında toplanması bilindiği gibi Treyarch'ın Call of Duty oyunlarından sorumlu asıl firma konumuna yükselmesine sebep olmuştu.

İlk ekran görüntüleri ve videolarıyla Treyarch'ın eski COD oyunlarına nazaran çok daha iyi bir yapımla karşılaşabileceğimizin sinyallerini veren Call of Duty:Black Ops hakkındaki yeni detaylar ve oynanış görüntüleri , Gametrailers'ın Treyarch'dan Mark Lamia ile yaptığı söyleşi ile birlikte açığa çıktı.

Hakkında Mark Lamia ile yapılan söyleşi videolarına aşağıdan göz atabileceğiniz Call of Duty: Black Ops ile ilgili ortaya çıkan yeni detaylar ise şu şekilde sıralanıyor;

- Treyarch Black Ops'u bugüne kadarki yaptıkları en iyi çalışma olarak nitelendiriyor.

- Oyunda Vietnam savaşının da dahil olduğu ve insanlardan gizli olarak yapılan çeşitli operasyonları içeren bir dönemde yaşananlar ele alınıyor.

- Black Ops , Call of Duty:World at War'da kullanılan grafik motorunun geliştirilmiş bir versiyonunu kullanıyor.

-Oyunda yöneteceğimiz birden fazla karakter olduğunu ve bu karakterler üzerinde yoğunlaştıklarını belirtiliyor. Bununla birlikte seride bir ilk olarak ana karakterlerin seslendirmelerinin bulunduğunun da altı çiziliyor.