Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Call of Duty Oyunlarının Xbox Sunucuları Tekrar Aktif Oldu: Oyuncu Sayısında Patlama!

 
 
Activision tarafından oyunculara sunulan Call of Duty oyunları her dönem karşımıza çıkmaya devam ediyor. Yeni oyunlarla beraber seri hareketlenmeye devam ederken eski yapımlar da bu kapsamda popülerliğini arttırmayı sürdürüyor. Durumlar böyleyken geçtiğimiz günlerde eski CoD oyunlarının Xbox sunucuları tekrar aktif oldu ve oyuncu sayısında patlama yaşandı.
 
Eski CoD oyunları oynanmaya devam ediliyor
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde Activision eski oyunlar için bir dizi sunucu güncellemesi yayınladı ve bu güncelleme bir dizi iyileştirmeyi ve düzeltmeyi beraberinde getirdi. Xbox sunucularının aktif olmasıyla beraber CoD severler eski oyunlara giriş yapmaya başladı. Bildirilene göre bu düzeltmeler Modern Warfare 2'den (2009) Black Ops'a (2010) kadar çeşitli oyunları kapsıyor.
 
Diğer taraftan bu iyileştirmeler ve sunucuların aktif olma durumu oyunların Microsoft / Activision satın alımının bir parçası olarak Xbox Game Pass'e gelmeye hazırlandığının göstergesi. Ancak bu şu an için bu bir varsayımdan ibaret.
 
Yapılan bu iyileştirmelerin ardından özellikle Black Ops'ta 100.000'den fazla oyuncunun çevrimiçi olduğu ortaya çıktı. Birçoğu bu sayının botlar tarafından sağlandığını iddia etse de gerçek oyuncuların yer aldığını söyleyebiliriz.
 
Öte yandan bazı hayranlar için serinin son oyunları çok daha iyiyken bazı hayranlar ise Call of Duty 4: Modern Warfare'den Black Ops II'ye kadar uzanan süreçte Call of Duty'nin en parlak döneminin yaşandığını belirtiyor: 2007 ile 2012 yılları arasında parlayan bu seri hayranlara göre daha sonraları yokuş aşağı inmeye başladı.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Xbox 360 PC DS
Payday 3 Tek Oyunculu Modda Bile İnternet Bağlantısı Gerektirecek Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi'nde 5. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.7.2023 19:05:11

+1
sony ile ms sözleşme imzaladı cod için, phil baba onayladı resmen. adamı seve seve yola getirirler öyle jim kardeş :) 2 konsola da sahip ve taraf tutmayan birisi olarak söylüyorum sonra ps düşmanı denmesin ama jim ryan vizyonsuzu beni inanılmaz rahatsız ve irite ediyor. paragöz ve uyuz herif

Krone

16.7.2023 17:54:11

+1
Geliyor gelmekte olan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
198 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız