Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Black Ops 2'nin Yeni Multiplayer Özellikleri

Aynı kaynağın yayınladığı poster resmi doğru çıkmıştı.
 
     Call of Duty: Black Ops 2 için geri sayım başlamışken internette dolanan bir kaç söylentiyi sizlere sunmak istiyoruz. Kaynağın güvenilir olduğu belirtiliyor ve yine aynı kaynaktan sızan poster resmi de doğru çıkmış durumda. Bu nedenle söylentilere inanıp inanmamak size kalmış.
 
     Yeni Oyun Modları:
 
 Escort - Üç tane bayrağı aşmaya çalışan bir oyuncuya koruma görevi üstleneceğimiz bir oyun modu.
 Split Spawn - Bu oyun modunda helikopterde başlayıp aşağı yere ineceksiniz ve üç canınız bulunacak. Bir oyuncu sizin ineceğiniz yere götürerek farklı yerleri dolaştıracak. Helikopter yok edilirse oyuncular yeniden doğamayacak. Aşağıdaki oyuncu bayrakları kapmaya çalışacak ve ana bayrağı kapması için iki kat daha fazla beklemesi gerekecek. Rakip oyuncuların hepsini öldürmek veya tüm bayrakları toplamak kazanmanızı sağlayacak. Mod toplamda iki round'dan oluşuyor.
 Equalizer - Öldüğünüzde rakip takımla yer değiştiren farklı bir oyun modu. Oyuncular bir bayrağın peşinden koşturacak ve bu bayrağa sahip olan takım güç istasyonu açmaya hak kazanacak. Bu istasyonda kişiselleştirmeler, yeni silahlar ve Juggernaut zırhı gibi özelleştirmelere sahip olunacak. Sadece bu istasyona giriş hakkı kazanan takım bu özelleştirmelere sahip olurken karşı takımda 2 kişi kaldığı takdirde onlar da güç istasyonuna giriş hakkı kazanacak.
 
     Perk'ler (Sadece yeniler ve değiştirilmişler)
 
 1. Spy - Düşmanın haritasında ona dostmuş gibi görünürsünüz. Yalnız UAV olmasa bir sürekli olarak haritada görünür ve ateş ettiğinizde kırmızı olursunuz.
 Pro - Düşman Spy'lar haritanızda görünür.
 Elite - Pilot aktifse, Çağırdığınız hava araçları düşmana dost görünür.
 
 2. Escape Artist - Yatarak ölü taklidi yapabilirsiniz ama ateş edemezsiniz.
 Pro - Düşmanın imleci üzerinize geldiğinizde değişmez ve isminiz çıkmaz.
 Elite - Diver aktifse yere atlamak (Black Ops'ta Dive özelliği vardı) yerine ölüyormuş gibi taklit yaparak yatarsınız.
 
 3. Audiophile - Susturucu kullanan düşmanlar sizin yakınlarınızdaysa veya size ateş ediyorlarsa onları radarda görürsünüz.
 Pro - Ayak sesleri yükselir.
 Elite - Blademan aktifse, bıçak atanları radarda görürsünüz.
 
 4. Defuser - El bombalarını ve patlayıcıları iki kat uzağa atabilirsiniz.
 Pro - Oyuncuların üzerindeki yapışkan bombaları çıkartıp başka yere atabilirsiniz. Düşman ekipmanlarını da kullanabilirsiniz.
 Elite - Quickdraw aktifse, daha hızlı atarsınız.
 
 5. Juggernaut - Hareket ederken canınız daha hızlı dolar.
 Pro - Çömelirken canınız daha hızlı dolar.
 Elite - Scavenger aktifse, takım arkadaşlarınıza mühimmat bırakabilirsiniz.
 
 6. Diver - Siperlere atlayarak dalabilirsiniz. Dalarken ateş edebilir ve düştüğünüzde hızla nişan alabilirsiniz.
 Pro - İki kat hızla sürünürsünüz.
 Elite - Extreme Conditioning aktifse, sürünürken çok daha hızlı gidersiniz.
 
 7. Pilot - Killstreak ile çağırdığınız hava araçlarını öldürdüğü düşmanlar Killstreak sayınızı arttırır.
 Pro - Kontrol ettiğiniz hava araçları düşünceye kadar sayılır.
 Elite - Blind Eye aktifse, kontrol edemediğiniz hava araçları haritada düşmana görünmez.
 
 8. Tecnician - Killstreak ile çağırılan kara araçlarınız ile öldürülen düşmanlar Killstreak'lere sayılır.
 Pro - Advanced UAV düşmanın UAV'ını kapatır.
 Elite - Defuser aktifken, taretleriniz daha zor yok edilir.
 
 9. Bladesman - Tek el yerine iki elinizde de bıçak olur yani iki kat daha hızla adam bıçaklarsınız.
 Pro - Bıçaklamaya gelen düşmandan kaçma şansınız olur.
 Elite - Assassin aktifken, düşmanı sessizce bıçaklarsınız ve öldürme listesinde isminiz çıkmaz.
 
 10. Conciousness - Ayakta dururken yatıyormuşcasına iyi nişan alırsınız.
 Pro - Kurşunlarınız daha çok etki yaratır.
 Elite - Marksman aktifse, ateş ettiğiniz düşman haritada görünür.
 
 11. Focus - Depar atarken ateş edebilirsiniz.
 Pro - Zıplarken ateş edebilirsiniz.
 Elite - Stalker aktifse, zıplarken araçlardan ve ekipmanlardan daha az zarar alırsınız.
 
 12. Deep Impact - Kurşunlarınız sert zeminlerden geçer.
 Pro - Kurşunlarınız her temas ettiği düşmandan sonra %50 hasar arttırır.
 Elite - Steady Aim aktifse, yakınlaştırma yapmadan ateş ettiğinizde kurşunlarınız her temas ettiği düşmandan sonra %10 daha fazla hasar verir.
 
     Silahlar (Şu ana kadar eklenmiş olanlar):
 
AK74, Mp5SD Model 590 Psg-1 Type 67 M973 SA-7 Grail / 9k32 Strela-2
Ruger Mini-14 PA3(DM) Model 1300 PSL Enfield L7 Steyr GB Stinger
Type 65 SW M76 Model 1100 SVD M240 Skorpion Redeye
Valmet M76 Type 64 Spas-12 Model 700 AS70 MEU Arwen 37
M70 UZI CAWS M76
Python M26 Grenade
R1 Rifle Ares FMG Featherlight

Mini-Uzi HG 84 Grenade
Valmet M60 AKS-74U Stakeout

M67 Grenade
AKM-63 Mac 10 Saiga-12

Sticky Grenade
AMD-65 MPL Striker

Commando

Type 64

AR-18
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Xbox 360 PC DS Black Ops 2
Twisted Metal, Amerika Dışında Online Oynanamıyor Heavenly Sword 2 Çoktan İptal Olmuş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kunteper96

14.5.2012 19:02:48

0
Black Ops u orijinal almak geldi aklıma. Ama şöyle birşey var, ben aldım mı yarım almam çıkan 4 harita paketini de alırdım. Şimdi kim uğraşacak onunla. Bu yüzden BLACK OPS 2 yi alacağım, gayet beğendim, grafik önemli değil ( Homefront, gayet güzeldi bence ama graifkleri rezaletti, MW3 oyun güzeldi, garfikleri hiç ama hiç dikkatimi çekmedi (sp si güzel sadece) ) HA AYRICA, DEDİĞİM GİBİ BENCE GRAFİKLER GELİŞTİRİLECEKLERDİR. UMUDUM VAR !

BSC Misafiri

25.4.2012 18:58:21

0
quote:

ultra_storm her haberin altına da ''yeni motor'' yazma be bilader. Ya yeni motor dediniz, grafik dediniz BF'nin özüne tecavüz edildi. Ne güzel BC2 oynardık, üstüne koyacaklarına içine ettiler. Yemişim motorunu bana adam akıllı oyun sunsunlar. Eğlenemedikten sonra, oyun modları güzel olmadıktan sonra, oyun dengeli olmadıktan sonra foto realistik görüntü sunsa ne oluuur, sunmasa ne olur. bence arkadaşın haklı olduğu yönlerde var bc2 yi oynadım ama oyunda bayağ bi çok grafik hatası buldum örneğin koskoca duvar kurşunlarla parçalanabilirken ağaç 4 -5 şarjör boşaltılsa bile nerdeyse hiç birşey olmuyordu bf3 e gelirsek bf3 çok gerçekçi olmuş ne kadar uğraştıysamda abes bi grafik hatası bulamadım oyun aşırı gerçekçi (fakat benim fikrim tabi bu ) ama seyri zayıf ve bence sıkıcı bir konusu var tabi bu benim fikrim herkese iyi oyunlar

ultra_storm

24.4.2012 15:08:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri sorun ne grafiklerdir ne de içeriğidir zira ortada bir sorun yok. alıp ta memnun olmayanı görmedim.kendimide gururla katıyorum bu işe.o 30 milyon alıcıdan birisi de benim her kuruşu helal olsun.uzun zamandır ilk kez bir oyunda hem hüzünlendim hem sevindim hem de eğlendim.battlefield gibi içi boş bir oyundan bahsetmiyoruz burada. hem görsel hem işitsel anlamda tam bir şölendir cod. "sorun" demek için önce kaynak göstermen lazım.satışlar iyi , puanlar iyi. sorun diye kendi dar fikrini koyuyorsan esas sorun budur bence. sorun varsa crysis e battlefield e killzone lara bakın. bakın da görün oyun a , eğlenceye değilde ekran kartına abanınca nasıl da rezil bir satış rakamı çıkıyor.şu saydıklarımın hepsinin satışlarını toplayın.bir mw2 etmez. black ops -mw3 hiç etmez. cod 2 belki eder.
Resmen saçmalıyorsun battlefield'in içi nerde boşmuş ? Büyük haritalar araç kullanmak muhteşem gerçekçi sesler.Bu seneki cod tek kuruşunu bile haketmiyor satış rakamına değil puanlara bak sen puanlarda battlefield 3 eziyor :)

RealArek

24.4.2012 14:31:33

0
call of duty black ops 2 zombi moduda var mı ?

BSC Misafiri

24.4.2012 06:54:57

-1
sorun ne grafiklerdir ne de içeriğidir zira ortada bir sorun yok. alıp ta memnun olmayanı görmedim.kendimide gururla katıyorum bu işe.o 30 milyon alıcıdan birisi de benim her kuruşu helal olsun.uzun zamandır ilk kez bir oyunda hem hüzünlendim hem sevindim hem de eğlendim.battlefield gibi içi boş bir oyundan bahsetmiyoruz burada. hem görsel hem işitsel anlamda tam bir şölendir cod. "sorun" demek için önce kaynak göstermen lazım.satışlar iyi , puanlar iyi. sorun diye kendi dar fikrini koyuyorsan esas sorun budur bence. sorun varsa crysis e battlefield e killzone lara bakın. bakın da görün oyun a , eğlenceye değilde ekran kartına abanınca nasıl da rezil bir satış rakamı çıkıyor.şu saydıklarımın hepsinin satışlarını toplayın.bir mw2 etmez. black ops -mw3 hiç etmez. cod 2 belki eder.

otomania

23.4.2012 22:00:26

+1
Sorun grafikler değil bana kalırsa, oyunun içeriğidir, Activision bu kıvamın tuttuğunu bildiği için oyuncu yanlısı dayanmak yerine riske girmeden aynı şekilde para kapısını açık tutmakta. Sorun oyunların rakipleri iher alanda ilerlerken hiçbirşey değiştirilmemesi. Ben de sırf grafik veren oyunlara karşıyım, elbette bir BF3'ü bu açıdan eleştiremem ama bir BC2 olmadığı da gayet ortada..

Megas Red

23.4.2012 21:47:12

+1
Treyarc'ın mulitplayeri daha çok adil! Killstreak serisi sadece karadan sayılıyor ve mw3 gibi hava araçları ile vurup sonradan dünyayı yok etmiyoruz(Benzetme)

Mactavish-

23.4.2012 18:19:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Olay COD'un motorunun eskimesi değil ki. ultra_storm ve onun kafasındaki arkadaşlarım sanki müthiş grafik olunca bütün oyunun muhteşem olacağını düşündükleri için bu tepkim. ''Oyunun modları önemli değil yeni motorla gelsin'' dersen eğer burdan bu çıkar. Gelecek maksimum yeni motor da alttaki arkadşaın dediği gibi UE3 olur, o da kaçınızı keser bilemem. Activision konsol sahiplerinin PC'ye imrenecekleri bir motor asla çıkartmaz zira en büyük kaymağı konsollardan yiyor. Hal böyleyken yeni COD'un devrimsel geleceğini düşünmek hayalcilik. Oyun modları, denge, eğlence unsuru daima daha önemlidir grafiğe göre. Millet hala BF2 oynayabiliyorsa, BC2 BF3'ten daha iyi bir oyunsa sebebi de budur. Ha yeni nesil oyuncular BF3'ü çok sevmiş olabilirler (malum sebepler). Ama atalarından kötü bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez.
Kesinlikle haklısın az çok BF2 oynamışlığım var BC2 oynamadım videolardan yetindim BF3 güzel reklamlar yaptı. Her zaman online oynamak istediğim seri oldu BF3 denk geldi konsolda beğenmedim PC de süper oyun Ama bakıldığı zaman oynamamış olsamda BC2 nin tırnağı olamaz oyunun yapısı mapları vs vs. BF3 özünü kaybetmiş bence. BF2 yede bakarsak. COD DAN YENİ MOTOR BEKLEMİYORUM BU NESİLDE SADECE MW2 DEKI TADI ALMAK İSTİYORUM SENARYOSUNDAN KAREKTERLERİNDEN MULTİSİNDEN MUZİKLERİNDEN.

kreates

23.4.2012 18:13:51

-1
Zaten bizdeki grafik hastalığı nerden geliyor ben anlamıyorum arkadaş Sizler diablo 2 veya cs oynayanlara 7/24 küfrediyonuz heralde ? Ama sorunca onlar candır canandır diyonuz ne bohem bir tarzınız var arkadaş

Wayward Son

23.4.2012 17:50:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

adama ne kiziyorsunuz adam hakli cod 2den beridir ayni motoru kullaniyorlar motor değişmedikçe oyunda değişmez
Olay COD'un motorunun eskimesi değil ki. ultra_storm ve onun kafasındaki arkadaşlarım sanki müthiş grafik olunca bütün oyunun muhteşem olacağını düşündükleri için bu tepkim. ''Oyunun modları önemli değil yeni motorla gelsin'' dersen eğer burdan bu çıkar. Gelecek maksimum yeni motor da alttaki arkadşaın dediği gibi UE3 olur, o da kaçınızı keser bilemem. Activision konsol sahiplerinin PC'ye imrenecekleri bir motor asla çıkartmaz zira en büyük kaymağı konsollardan yiyor. Hal böyleyken yeni COD'un devrimsel geleceğini düşünmek hayalcilik. Oyun modları, denge, eğlence unsuru daima daha önemlidir grafiğe göre. Millet hala BF2 oynayabiliyorsa, BC2 BF3'ten daha iyi bir oyunsa sebebi de budur. Ha yeni nesil oyuncular BF3'ü çok sevmiş olabilirler (malum sebepler). Ama atalarından kötü bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez.

BSC Misafiri

23.4.2012 17:11:28

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son ultra_storm her haberin altına da ''yeni motor'' yazma be bilader. Ya yeni motor dediniz, grafik dediniz BF'nin özüne tecavüz edildi. Ne güzel BC2 oynardık, üstüne koyacaklarına içine ettiler. Yemişim motorunu bana adam akıllı oyun sunsunlar. Eğlenemedikten sonra, oyun modları güzel olmadıktan sonra, oyun dengeli olmadıktan sonra foto realistik görüntü sunsa ne oluuur, sunmasa ne olur.
adama ne kiziyorsunuz adam hakli cod 2den beridir ayni motoru kullaniyorlar motor değişmedikçe oyunda değişmez

BSC Misafiri

23.4.2012 15:42:21

0
split sawn modu tam bana göre gardaş valla.Daha önceden bu modu koysalardı.

Wayward Son

23.4.2012 15:19:15

+16
ultra_storm her haberin altına da ''yeni motor'' yazma be bilader. Ya yeni motor dediniz, grafik dediniz BF'nin özüne tecavüz edildi. Ne güzel BC2 oynardık, üstüne koyacaklarına içine ettiler. Yemişim motorunu bana adam akıllı oyun sunsunlar. Eğlenemedikten sonra, oyun modları güzel olmadıktan sonra, oyun dengeli olmadıktan sonra foto realistik görüntü sunsa ne oluuur, sunmasa ne olur.

galaksi546

23.4.2012 15:04:22

0
bazı perkler hiç adil olmamış özelliklede focus crysis mi oynayacaz sanki

wisla

23.4.2012 14:57:47

0
multi modunda hiç denge yok haritalar küçük hileci dolu bla bla ...

2ndPerson

23.4.2012 14:57:28

0
focus perki tam bana göre

ultra_storm

23.4.2012 14:53:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish- Motoru geçtim PC ye önem versinler Hile dolu malesef.
Aslında öyle hileceiden oynanmıyor allah belasını versin bu hilecilerin pc'ye zarar veriyorlar.

Mactavish-

23.4.2012 14:53:05

+2
Motoru geçtim PC ye önem versinler Hile dolu malesef.

berlack

23.4.2012 14:24:39

0
Perkler oyunun odak noktası haline geliyor gibi. Acaba perklerdeki elite'ın Elite sistemi ile bir ilgisi var mı?

ultra_storm

23.4.2012 14:19:01

-7
Yeni motorla gelsinde ne olursa olsun multi modları.

ksk_kaan

23.4.2012 14:07:05

0
Haritalar biraz büyüsün,grafiklerde güzelleşsin(7 yıldan farklı olsun biraz) yeter :D

BestInTheWorld

23.4.2012 13:59:14

0
CoD serisi yükselişe geçecek bence geçen sene rezaletti!

snipercover

23.4.2012 13:56:32

+1
Senaryo modunu oynar kapatırım. o kadar.

Artizt

23.4.2012 13:47:09

0
Focus hiç adil olmamış.Perkler avantaj sağlamalı oyunun yapısını değiştirmemeli !!

BSC Misafiri

23.4.2012 13:45:13

0
bunları geçin grafikler nasıll onu öğrenelim...
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
198 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız